Paolo Vasile té por. El procés va destruir Gran Hermano i va camí d'ensorrar també Supervivientes. Mediaset posa molts diners als seus realities per ser líders i Jorge Javier Vázquez ja ha admès que el seu GH  va ser un fracàs per culpa de Catalunya. Combatre un govern a la presó amb ni-nis tancats a Guadalix de la Sierra va ser un suïcidi. Creu que els realities d'anònims estan sentenciats i ara presenta un de famosos. Supervivientes va tres nits a la setmana i corre el risc de tornar a fracassar. Diumenge que Puigdemont era detingut, Sandra Barneda presentava l'edició dominical del concurs de supervivència i a Catalunya va caure: un 11,4% contra el 30% de l'especial Puigdemont de TV3. Suor freda a Telecinco. L'opció és posar tota la carn a la graella, literalment. Carn com els culs dels models que hi apareixen. Natges en primer pla per atraure espectadors tips de procés.

superviventes Telecinco

Telecinco

El vident Joao és de l'escola Octavio Acebes: no encerta res però toca cuixa. Acebes ja es va inventar que Jordi González era nòvio de Sergi Mateu i ara el nàufrag Joao, que a una illa deserta no pot llegir el tarot ni els pòsits del cafè, assegura que veu el futur als culs. No al cul de la tassa del cafè sinó als culs de Logan, María Jesús Ruíz o Romina. No discrimina homes de dones però se li notava més interés amb un cul en concret.

joao T5

Telecinco

Els vaticina "tendrás dos hijos", "serás madrina de boda" o "hay alguien con quien vas a tener un romance muy pronto" mentre contempla i toca celulitis, pèls i glutis apretats. Al final Logan li diu al vident "deja mi culito tranquilo" i una altra concursant  "A mí el culo solo me lo lee mi marido, lo siento". A GH vam viure una acusació de violació que va quedar sense resposta penal. A Supervivientes caldrà sobreviure a un magrejador anal.

Vasile está fent de Supervivientes un nou Sálvame: l'exgendre de la Pantoja marxa del plató enfadat i Nagore torna al debat que presenta la seva nòvia, Sandra Barneda, per pujar l'audiència. La catalana li fa una proposta fastigosa “¿Tú compartirías una cucaracha conmigo?”. A la mateixa hora, TV3 connectava amb el que passava als carrers. Potser Joao llegeix el futur del procés llegint-li el cul a Pablo Llarena.