"No he sigut mai parella de Jordi González". Així de categòric s'ha mostrar a En Blau el propi Sergi Mateu. Davant l'àmplia repercussió que estava agafant la (falsa) notícia escampada a Tele 5 pel (fals) vident Octavio Aceves, Mateu ha volgut desmentir-nos-la. No ho desmentirà a Tele 5, on treballa González i on durant anys va treballar el propi Mateu encarnant el protagonista de Hospital Central. L'actor català no vol que una notícia, que en cap cas troba ofensiva sinó senzillament falsa, quedi sense aclarir.  Tele 5 acostuma a trinxar els seus col·laboradors, però si fins ara ho feia especialment amb els de Sálvame, aquest cap de setmana va anar més enllà. En l'entrevista que Toñi Moreno feia dissabte a un decadent Aceves, l'home va reconèixer que està arruïnat. En declaracions a Viva la vida va dir "llevo 11 meses sin trabajar, le debo dinero al banco, a 'El Corte Ingles' y cinco meses  a la señora que limpia en mi casa. Gracias a gente maravillosa me dan de comer". 

octaqvio aceves   T5

Sergi Mateu atribueix  la falsedat escampada per Aceves a l'enveja que el presumpte vident li té a González. Segons ha pogut saber En Blau, González i Aceves  es coneixien de quan vivien a Barcelona fa dècades. Mentre González va evolucionar fins a ser un presentador d'èxit, Aceves ara viu en la misèria. Mateu admet que coneix González de quan tots dos treballaven a Ràdio Barcelona, però mai van tenir una relació de parella. El programa de Toñi Moreno va reviure un enfrontament entre González i Aceves que explica la mala relació entre tots dos. Aceves va pronosticar-li al presentador una mort jove, quan complís 30 anys i González mai no li va perdonar i en alguna ocasió li ha retret en públic. Amb això es va guanyar una enemistat amb el vident, que encara està molt dolgut: “Em va fer molt de mal perquè jo a Jordi li tenia molta estima. Perquè quan jo vivia a Barcelona, ell i el seu xicot Sergi Mateu...”, va començar a dir abans que Toñi el fes callar en veure que revelava la seva identitat. Entenent, així, que no té cap dret a fer-ho ni a fer pública la sexualitat del presentador.

Sergi Mateu  tv3

TV3

Davant d'aquesta inesperada revelació, Toñi va esclatar: “Vull que callis un moment. No faig broma ara mateix. No et permetré de cap manera que parlis de la vida privada de ningú, que diguis coses que no pots demostrar i que taquis el seu nom, perquè no t’ho consentiré”, etzibava molt enfadada. 

Toñi moreno y aceve enfadats telecinco

De Toñi Moreno també s'ha publicat que va tenir una parella famosa del seu mateix sexe ( la presentadora de La mañana de La 1 , la catalana María Casado) sense que ella n'hagi parlat mai i va voler tallar de soca-rel la sortida de to d'Aceves. Avui En Blau confirma que no només era una deslleialtat d'Aceves sinó que és mentida. Queda desmentit per un dels involuntaris protagonistes del 'bulo'.