El 7 de febrer és un dia dur a casa dels Ortiz Rocasolano. La família de Letícia recorda com aquell fred 7 de febrer de 2007 la germana petita de la reina va aparèixer morta al pis de soltera de Letícia. Érika Ortiz s'havia suïcidat. El tabú de la mort voluntària arriba a la Família del rei, cosa que ha ajudat a trencar el tabú. Hi contribueix amb el seu record permanent la filla de la difunta, Carla Vigo Ortiz. La neboda de la reina rememora la seva mare cada aniversari d'aquell dia i enguany ho ha fet penjant una cançó que posa la pell de gallina. Eterno:

carla vigo insta

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla (@reinadelentejuelas) on

El tema d'Ocer y Rade parla de la mare morta i expressa el que sent la neboda de Letícia, que penja aquest fragment de la cançó: "Y aunque me veas jodido, te juro que voy a estar bien​. Perdóname, me siento solo, sin salida. Mis ojos llorando, mi corazón no te olvida. Mamá, te echo de menos, nos vemos en otra vida. Te fuiste para el cielo, pero desde allí me cuidas". Al videoclip l'estrofa apareix als 50 segons:

Carla, que ja té 19 anys i estudia per ser artista, afegeix dues paraules "Bella flor" i un cor. No costa imaginar que era el nom que li dedicava Érika quan la nena tenia 6 anys. Un record i una data traumàtica que persegueixen a la família Ortiz. Els Borbons han preferit no fer cap acte oficial aquest 7 de febrer. Letícia no porta bé la data. Peñafiel i el cosí de la morta han acusat Letícia de no haver vist el problema de la germana i haver-lo agreujat. Letícia prefereix viure aquest record recollida a Palau.

leticia funeral erika GTRES

GTRES

El digital Jaleos ha parlat amb l'entorn de Carla Vigo i asseguren que "Carla no verá a su tía Letizia en el aniversario de la muerte de Érika, ni tampoco espera recibir una llamada suya". La noia té el seu pare amb ella.  Letícia mai no ha parlat en públic de la seva germana morta. Carla ha volgut fer-ho de la millor manera per una artista: amb una cançó emocionant.

leticia plora funeral erika gtres

REINA LETICIA FUNERAL GERMANA  GTRES

GTRES

La cançó de Carla acaba dient: "Que venga lo que sea que yo estoy en paz.Ya nada me puede parar.Me alivia, me llena y me quema.La vida es bonita aunque duela.Sé que nos estas oyendo.Tan fuerte como te estamos queriendo. No tiene final lo que es eterno". No es pot expressar millor. Meravellosa Carla Vigo Ortiz.