Els 7 de febrer són tristos a la Casa Reial. Aquell tràgic dia de 2007 moria Érika Ortiz Rocasolano, germana petita de la reina d'Espanya. Un suïcidi que va encongir el cor dels Borbons i, especialment, dels Ortiz Rocasolano. El cosí de la reina, David Rocasolano, va dedicar-li el llibre biogràfic Adiós Princesa no a l'aleshores princesa d'Astúries, Letícia, sinó a una altra princesa, la difunta Érika, morta als 31 anys. Les imatges del funeral d'Érika amb Letícia destrossada encara posen la pell de gallina.

leticia plora funeral erika gtres

leticia reverencia rei GTRES

letizia plora funeral gtres

GTRES

La difunta Érika va deixar una filla de sis anys òrfena de mare: Carla Vigo Ortiz. La noia, que ara ja és major d'edat, és l'única familiar directa de Letícia que s'hi relaciona i és activa a les xarxes. En un dia tan especial per a Carla Vigo l'adolescent ha volgut publicar un escrit emotiu sobre la seva mare a instagram:

text carla vigo sobr eerika

@reinadelentejuelas

Carla Vigo sobre Érika Ortiz: "A veces pienso qué te hicieron, yo sé que no eras tú y que si hubiese sido por ti, no hubiese cambiado nada, el hecho es que cambió y yo pienso en ti todos los días y aunque a veces llore, pienso en ti de una forma alegre, pienso en nuestros viajes, en nuestros momentos juntas, etc. Fue breve sí, pero también fue intenso y vaya si fue intenso, nos pasaron más cosas en seis años que a alguien en toda la vida. Hoy es un día triste para mí y te juro que sé que no te gusta verme triste. Yo no lo estaría, pero a veces pasa, los humanos somos así. Te quiero". Emoció a flor de pell.

carla vigo ortiz instagram

@carlusss_2000

Terribles paraules de l'òrfena a la seva mare: "Qué te hicieron". Segons ha pogut saber En Blau, la noia té bona relació amb les seves cosines maternes Elionor i Sofia i les visita a Zarzuela. Carla Vigo viu amb el seu pare i a les xarxes explica que estudia a un institut artístic de Madrid, Smilecrewcompany, on aprèn a ser ballarina. Si balla amb la mateixa sensibilitat amb la que escriu serà una ballarina espectacular.