És la sèrie del moment, de la que tothom parla, la que s'endú tots els premis i reconeixements, la que té un èxit d'audiència i una qualitat indiscutibles, la més agosarada, dèspota, sarcàstica i amb mala bava del panorama televisiu actual, sovint, destrempador, amb un excés del políticament correcte que tomba. 

Però Succession, de políticament correcta no en té res de res. Tot el contrari. La vida i miracles de Logan Roy i els seus fills, a quin més lamentable, les lluites de poder pel control d'una megacompanyia de comunicacions de Nova York, les disputes i putadetes que es van fent els protagonistes, taurons ensumant sang i sense cap pietat ni voluntat que la de satisfer les pròpies ambicions.

Aquesta tardor s'està emetent a HBO Max la tercera temporada. Una entrega setmanal, com les d'abans, que fa que als fans se'ls hi faci molt llarga l'espera i desitgen amb candeletes que arribi el dilluns per poder gaudir d'un nou capítol. Cada dilluns al vespre, després d’un dia llarg, milers de persones obren la plataforma per devorar amb ganes el nou capítol de la sèrie del moment.

L’obra de Jesse Armstrong que retrata la disfuncional família que dirigeix un gran conglomerat de comunicació ja era una ficció excel·lent amb les dues primeres temporades guardonades com a Millor Sèrie Dramàtica als Emmy, però la tercera està demostrant un nivell qualitatiu encara més elevat. Aquesta és la careta d'entrada amb els noms dels seus protagonistes i la sintonia meravellosa:

Molts espectadors de TV3 han quedat al·lucinats després de veure durant cinc capítols aquests títols de crèdit. Per què? Perquè es veu un pla que ha deixat tothom amb els ulls com a taronges. És una part de TV3 el que s'hi veu fugaçment? És un pla del control de realització dels informatius?:

Com es pot veure, al costat dels monitors on surten el Capitoli o la Casa Blanca, o el plató d'uns informatius de la fictícia cadena de televisió de la sèrie, hi apareix el logo de TV3.

La xarxa al·lucina, hi ha qui diu que "Juraria que aquest és el control del plató polivalent, el del Telenotícies de TV3. El conec bé perquè hi he treballat diverses vegades. El que no sé és com ha anat a parar a la careta de Succession. Potser aquesta imatge està penjada en alguna llibreria des d’on es pot comprar".

Qui ho ha confirmat és un dels realitzadors de TV3:

Aquí tenen l'aspecte del control en un dia qualsevol als informatius de TV3:

TV3, la teva... i la de la família Roy.