Rivalitats hi ha a tot arreu, i això també ocorre al món dels famosos. Estrelles de tota mena han tingut al llarg de la seva vida diferents trobades que han provocat que es portin el més malament possible. Un exemple mític d'això és Michael Jackson i Freddie Mercury, qui en un començament s'avenia i fins i tot va estar a punt de gravar una cançó junt, però al final no es va poder dur a terme a causa de diferències creatives. Els dos van estar en una rivalitat notable durant diversos anys, encara que es diu que al final la relació va acabar de bona forma.

Tanmateix, això no només ha passat amb estrelles de la música, sinó també amb estrelles del món del cinema, i en concret ara volem parlar del cinema d'acció. Jean Claude Van-Damme és sens dubte un dels màxims exponents d'aquest gènere, però aquest va tenir un xoc amb un "col·lega" seu que va crear una rivalitat llegendària amb el passar dels anys.

Jean Claude Van Damme i Steven Seagal
Jean Claude Van Damme i Steven Seagal

Aquest xoc el va tenir amb Steven Seagal en una festa de Sylvester Stallone, creant així una rivalitat que ha durat per més de 30 anys i que s'ha mantingut amb el temps. Durant tota aquesta època els actors no s'han pogut veure cara a cara perquè comença un dilema de qui diu les primeres paraules per començar un conflicte, i no precisament paraules bones.

Es va voler fer una baralla per 20 milions per a cada un, però Steven Seagal va rebutjar l'oferta

Aquesta història gairebé succeeix a Las Vegas, i és que els dos actors van estar a punt de participar en una baralla un contra un en el qual en pagarien 20 milions de dòlars cada un. Hi havia molts diners pel mig i Van-Damme va dir "Sí", encara que no li interessaven els diners, sinó que li interessava posar a prova les seves habilitats en contra de Steven Seagal, qui temps enrere havia posat en dubtes les seves habilitats marcials davant de la televisió.

Tanmateix, Steven Seagal va dir que no, una cosa que va deixar a Van-Damme en suspens ja que era la baralla definitiva entre ambdós actors, però a causa de la negativa del primer, la baralla no es va poder dur a terme. Les habilitats d'ambdós actors no van poder xocar i així demostrar qui era el millor d'ambdós, i mai més no es va presentar una oportunitat similar, encara que això dels 20 milions no va ser la primera vegada en què els actors anaven a lluitar.

Steven Seagal
Steven Seagal

A la festa de Sylvester va començar tot, 30 anys de negativitat

Van-Damme i Steven Seagal no podien veure's, i després de la festa hi va haver una oportunitat en la qual els dos es van trobar cara a cara, i va ser el mateix Jean Claude Van-Damme el que ho va explicar. Estaven a punt de barallar-se, ja que van planificar hora i lloc, però pues al final Steven Seagal no va aparèixer, i després d'això va succeir allò dels 20 milions de dòlars a Las Vegas. Hi havia por per una de les parts?