'Sálvame' ha tornat a prendre el pèl a l'audiència de forma descarada. Un frau majúscul. Van anunciar una purga de tertulians, fent-les passar magres a pesos pesats del programa. Aquesta és l'especialitat de Jorge Javier Vázquez i companyia: "cebar, cebar, cebar". De tant en tant, va de debò, com el documental de Rocío Carrasco. La gran majoria de les vegades, però, tot és una burda trampa per deixar la gent enganxada al televisor. I el que acaba de passar al plató de Telecinco entra dins d'aquesta categoria. Ni purga, ni res. El que han fet ha estat recuperar a dos personatges força atrotinats, sense força i més vistos que "el tebeo". Perdó: dues personatges. I han sortit barates: cobren pel preu d'una. Les han portat dins d'una gàbia, tapades amb teles. I en descobrir la seva identitat, disfressades com a un ésser bicèfal, l'exclamació general del públic ha estat "quina estafa". Bé, i petar-se de riure amb l'esperpent.

nuevo colaborador Sálvame

Jorge Javier Vázquez nuevo colaborador Telecinco

Jorge Javier Vázquez y David Valldeperas nuevo colaborador Telecinco

Jorge Javier Vázquez destapant les noves tertulianes de 'Sálvame' / Telecinco

Les noves tertulianes que "han llegado para quedarse" són Las Mellis. Unes bessones, cantants sense gaire èxit i examigues d'Isabel Pantoja, la seva gran carta d'entrada a l'univers Telecinco. Han passat pel plató infinitat de vegades, i normalment la cosa sempre acabava igual: esbroncant-les per no mullar-se gaire en aquells temes pels quals les havien cridat. No són d'esforçar-se, com van demostrar a 'Supervivientes', quan van abandonar a l'uníson. Tot ho fan juntes: també cridar molt fort, barallar-se amb Anabel Pantoja, i posar verd la matriarca de la nissaga, que les va engegar a dida per filtrar intimitats. L'única motivació per recuperar-les és, precisament. parlar de la tonadillera, però que ningú esperi grans coses d'aquesta parella. Els espectadors se'n fan creus i atonyinen Las Mellis i el programa: "low cost, pésimas".

Las Mellis Telecinco

Las Mellis noves tertulianes de 'Sálvame' /Telecinco

tuit las mellis

tuit las mellis 2

tuit las mellis 3

las mellis 4

las mellis 5

tuits sobre Las Mellis

Las Mellis han arribat, però de la purga no se'n parla: ningú ha perdut la cadira ni el sou. Ni Kiko Matamoros, ni Gema López, ni Rafa Mora... allà segueixen, pixant-se de riure amb la competència. Deu ser que quan parlaven de purgar es referien a un acte fisiològic: el que ha provocat a l'audiència de l'espai. Han passat 12 anys des que comencés a emetre's, però hi ha coses que mai no canvien. Esperem que sigui una broma i rectifiquin, que no estan els espectadors per a romanços.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat