Terratrèmol a 'Sálvame'. El programa fa 12 anys en antena i té un regal enverinat preparat per als seus col·laboradors habituals: la porta de sortida de Telecinco. Només en començar l'emissió d'aquest dilluns 3 de maig, han anunciat que el canvi de cromos és imminent. A partir de demà la nòmina de tertulians es modificarà, i fidels al seu estil, han ficat a tots a la rifa. Sembla que pocs quedaran fora de les quinieles: podrien ser clàssics com Lydia Lozano o Kiko Matamoros, d'altres de trajectòria més curta, però intensa com Gema López o Anabel Pantoja, o fins i tot secundaris com Rafa Mora, per exemple. Només Belén Esteban, Kiko Hernández o María Patiño semblen intocables, però mai se sap. L'anunci ha arribat d'aquesta manera.

Clica a la imatge per veure l'anunci: 

Colaboradores Sálvame Telecinco

Col·laboradors 'Sálvame' / Telecinco

Kiko Matamoros Telecinco

Kiko Matamoros / Telecinco

Lydia Lozano preocupada Telecinco

Lydia Lozano / Telecinco

Gema López Telecinco

Gema López / Telecinco

L'huracà del cas Rocío ha esvalotat i molt el clima als platós de Telecinco: després de l'acomiadament fulminant d'Antonio David Flores, tot gira en torn al documental de la filla de la Jurado. El programa s'ha posicionat sense fissures al costat de Rociíto, i les esbroncades als dissidents són constants. Per això tot fa pensar que les noves incorporacions podrien fer ocupar les cadires a tertulians afins a la línia marcada per l'espai de 'La Fábrica de la Tele'. Tothom pensa en Belén Rodríguez, amiga íntima de la gran protagonista del moment, i que va abandonar 'Sálvame' fa temps per les batalles que mantenia amb la resta de companys, que defensaven Antonio David. Ara tot és diferent, i poden començar a rodolar caps. Els espectadors frisen per saber com serà la purga, i han fet esclatar la xarxa amb les seves elucubracions.

tuit Salvame 1

tuit Salvame 2

tuits canvis a 'Sálvame'

Belén Rodríguez, Telecinco

Belén Rodríguez / Telecinco

rocio carrasco Telecinco

Rocío Carrasco / Telecinco

tuits cambio tertulianos Salvame

tuits cambio tertulianos 2 Salvame

tuits cambio tertulianos 3 Salvame

tuits cambio tertulianos 4 Salvame

tuits canvi de tertulians a 'Sálvame'

Veurem si l'amenaça és real o tot forma part d'una nova forma d'agitar el vesper de 'Sálvame'.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat