Avui hi ha nous convidats a Pasapalabra. El programa diari de les tardes d'Antena 3 tanca setmana aquest divendres 28, però ho farà amb l'arribada de quatre noves cares conegudes que faran equip amb els ja més que longeus concursants Orestes Barbero i Rafa Castaño. A la taula dels participants i el presentador Roberto Leal se li sumen rostres més que habituals a la televisió i el grup d'Atresmedia. En aquesta ocasió i durant les pròximes tres emissions, seran la cantant Soraya Arnelas, els actors i humoristes Raúl Gómez i Sara Escudero i l'exjugador de bàsquet Fernando Romay els que s'apunten a jugar en les proves del format. Vols saber-ho tot sobre els convidats del Pasapalabra d'avui? T'ho expliquem.

🌟 Lola Índigo, una estrella mundial i més: aquests són els convidats de 'El Formiguer' aquesta setmana

👗 El vestit de Chenoa a 'El Formiguer' que tothom busca: preu i on comprar-lo
 

Aquesta és la llista completa dels convidats d'avui a 'Pasapalabra': qui són?

A partir del programa d'avui divendres 28 d'octubre i incloent els dos pròxims lliuraments, els convidats de Pasapalabra que n'acompanyaran als concursants en la competició diària d'Antena 3 per aconseguir el gran premi del cobejat bot que cada dia augmenta una mica més. Això serà després del pas pel programa d'una remesa majoritàriament actoral que va comptar fins dijous amb l'intèrpret David Fernández, les actrius Olivia Molina i Neus Sanz i el cantant Carlos Segarra, del grup Los Rebeldes. Ara la plantilla serà molt més variada, i és que entre els convidats del Pasapalabra d'avui hi ha una cantant, un humorista, una actriu i un medallista olímpic. T'ho expliquem tot sobre ells.

L'extriunfita i eurovisiva Soraya Arnelas, convidada avui a 'Pasapalabra'

Soraya Arnelas va saltar a la fama quan apareixia per primera vegada a les pantalles dels telespectadors com a concursant de Operación Triunfo 2005, programa en el qual gairebé assoleix el triomf només per sota del guanyador Sergio Rivero. La seva carrera musical va enlairar amb força i senzills com Mi mundo sin ti la van consagrar com una de les artistes del moment, amb dos discos de platí i un d'or a la seva esquena. L'any 2009, va ser la representant espanyola al Festival de la Cançó d'Eurovisió amb el tema La noche es para mí, encara que, lamentablement, va quedar en penúltima posició. És una d'habitual de la tele i ha estat concursant de Tu cara me suena i ¡A bailar!

Raúl Gómez: l'humorista i actor repeteix com a convidat

Aquest barceloní actor i humorista ha fet carrera en televisió, i és que la seva etapa va començar fa ja molt temps. Raúl Gómez va ser un dels reporters de Channel n.º4 el 2005 i de Caiga quien caiga allà pel 2010, ambdós programes d'humor i entreteniment de Cuatro. En la mateixa línia, va ser col·laborador també del format Otra movida de Neox i recentment ha exercit com a presentador del concurs Te ha tocado de La 1. No és nou al planter de convidats de Pasapalabra i en una de les seves últimes visites va protagonitzar un emotiu moment en què un seguidor que lluitava contra el càncer li va agrair la seva presència.

La monologuista i actriu Sara Escudero portarà la comèdia a 'Pasapalabra'

Sara Escudero també és una d'habitual, no només de Pasapalabra, sinó de molts de programes del grup de Sant Sebastià dels Reis. La monologuista i actriu còmica compta amb quatre monòlegs de text propi emesos a El Club de la Comedia i ha estat col·laboradora de formats com La noche de José Mota en Telecinco, Zapeando en LaSexta i Cero en historia de #0. Treballa a la ràdio des de 2019 i en els programes Por fin no es lunes i Más de uno d'Onda Cero. Aquest any va ser presentadora de l''infoshow' d'entreteniment Enred@d@s de La 1 amb María Gómez.

Fernando Romay, exjugador de bàsquet i medallista olímpic

Aquest exjugador de bàsquet gallec, que també ha estat en el programa de Roberto Leal en ocasions anteriors, es va fer amb una medalla de plata en els Jocs Olímpics de Los Angeles el 1984 juntament amb la selecció espanyola. Des d'aleshores s'ha convertit en un personatge habitual de la televisió i la premsa, ja que, més enllà de la seva faceta professional en l'esportiu com a comentarista en TVE i els Jocs Olímpics de Pequín 2008, sempre porta l'humor per davant. De fet, en les seves aparicions prèvies a Pasapalabra ha deixat moments realment divertits.