Els convidats de Pasapalabra es renoven avui dimarts 25 fins dijous vinent 27 i es mantindran com a acompanyants del burgalès Orestes Barbero i el de Zamora Rafa Castaño, els longeus concursants que continuen mantenint el seu lloc amb intenció d'aconseguir el bot del programa que condueix Roberto Leal. En aquesta ocasió i durant els pròxims tres lliuraments, el format de les tardes d'Antena 3 tindrà el plaer de comptar amb tres cares conegudes del panorama actoral espanyol i un cantant que a més d'un de li portarà un bon record. Es tracta de l'actor i humorista David Fernández, les actrius Olivia Molina i Neus Sanz i el cantant barceloní Carlos Segarra. A continuació, t'expliquem tot el que necessites saber sobre David Fernández, Olivia Molina i la resta de convidats d'avui de Pasapalabra.

🐜 Sonsoles Ónega i Chenoa, entre els convidats de 'El Hormiguero' d'aquesta setmana: qui són els altres?

Aquests són els convidats d'avui i els propers dos dies en 'Pasapalabra'

Com és costum en el concurs de les tardes d'Antena 3, a partir d'avui i fins dijous vinent 27 seran quatre cares noves encara que alhora bastant conegudes les que faran equip amb els concursants habituals de Pasapalabra en qualitat de convidats. Això serà després del pas pel format de l'extriunfita Nerea Rodríguez, l'estilista i figurinista Cristina Rodríguez i els polifacètics presentadors i humoristes Fernando Ramos i Luis Larrodera. Així doncs, durant els pròxims tres lliuraments es renoven els ocupants de les cadires per a famosos amb els actors David Fernández, Olivia Molina, Neus Sanz i el cantant Carlos Segarra.

L'eurovisiu David Fernández, Chikilicuatre, convidat avui a 'Pasapalabra'

Actor i humorista, la trajectòria de David Fernández no deixa indiferent a ningú. El seu rostre és ja més que habitual en els espais d'Atresmedia i recentment va ser concursant del programa d'imitacions Tu cara me suena i el format d'humor LOL: Si te ries pierdes d'Amazon Prime. En la ficció es pot destacar els seus papers en més de 100 episodis del Gym Tony de Cuatro al costat d'Ivan Massagué o l'eurovisiva Chanel Terrero. Amb aquesta última comparteix més de l'imaginat, i és que Fernández, en el rol de Rodolfo 'El Chikilicuatre', va ser el representant espanyol del Festival de la Cançó de Eurovisió 2008 amb el tema Baila el Chiki-chiki i va acabar en la posició 16.

Olivia Molina, actriu d'una família d'artistes

Ella és una altra de les repetidores que participa en Pasapalabra de nou. Es tracta d'Olivia Molina, una actriu de renom a la que la interpretació li ve de família. Neta del cantant Antonio Molina i filla de la també actriu Ángela Molina, que en el passat 2021 rebia el Goya de Honor com a reconeixement a la seva excepcional trajectòria, Olivia també s'ha guanyat el seu lloc en la ficció espanyola. Es la recorda pels seus papers en les mítiques sèries Al salir de clase (2000) o Física o química (2010) i el serial Amar es para siempre (2017). Un dels seus últims i més reeixits treballs va ser interpretant el doble personatge de Júlia i Sara a La valla, una ficció d'Antena 3 en col·laboració amb la plataforma Netflix estrenada el 2020.

L'actriu catalana Neus Sanz repeteix en 'Pasapalabra'

La d'Igualada és també tota una experta en això de ser actriu, però ser convidada de Pasapalabra no se li dona gens malament i ja ha donat més d'un moment divertit en les seves visites anteriors al programa. Neus Sanz és coneguda per haver interpretat el paper de Rita Peláez en Los hombres de Paco i el de Salomé Palacios en El barco, ambdues ficcions produïdes per Antena 3. En el cinema, també ha format part de projectes destacats com la mítica Volver (2006) de l'aclamat Pedro Almodóvar amb actrius de renom com Penélope Cruz i Carmen Maura. Recentment va tenir un rol episòdic en la sèrie Veneno dirigida per Javier Calvo i Javier Ambrossi per a Atresplayer.

Carlos Segarra, el vocalista de Los Rebeldes

Canviant de terç i fora del món dels actors, visita el programa d'Antena 3 Carlos Segarra, el vocalista barceloní de l'emblemàtica banda de 'rockabilly' Los Rebeldes. Cançons del grup, que va ser bastant icònic en la moguda madrilenya, com Mediterráneo es van convertir en autèntics 'hits' durant finals dels 80 i la dècada dels 90 i la seva música segueix en el record de molts de nostàlgics. El cas és que l'agrupació segueix en actiu encara en el dia d'avui i el motiu de la seva visita és, com menys, curiós. I és que una de les seves cançons va aparèixer recentment en la prova de "la pista musical" i va ser el mateix Roberto Leal que en directe li proposava d'anar com a convidat. I així ha estat, perquè el compositor català ha complert la seva paraula i estarà en aquesta i els pròxims dos lliuraments de Pasapalabra.