La cantant Chenoa visitava El Hormiguero d'Antena 3 el dimecres 26 en qualitat de convidada com ja ha fet moltes altres vegades. En aquesta ocasió, a més d'apropar una mica més la seva vida personal als televidents del programa presentat per Pablo Motos i presentar el seu nou programa de ràdio Tómatelo menos en serio, que condueix en les matinades d'Europa FM, la seva presència en l'espai de les formigues Trancas i Barrancas ha causat sensació pel curt vestit negre que l'argentina va apostar per lluir en la seva entrevista. Qui l'ha dissenyat? On pot aconseguir-se? Als espectadors i seguidors de la intèrpret els han sorgit molts dubtes, i aquí t'expliquem tot sobre el vestit de Chenoa a El Hormiguero.

🎤 Chenoa, convidada d'avui en 'El Hormiguero': la cantant presenta la seva nova feina fora de la televisió
 

📺 Sonsoles Ónega i Chenoa, entre els convidats de 'El Hormiguero' d'aquesta setmana: qui són els altres?
 

Tot sobre el vestit negre que Chenoa va lluir a 'El Hormiguero': preu i on comprar-lo

El vestit negre de Chenoa en la seva última visita a El Hormiguero ha suscitat moltíssim interès per part dels seguidors de l'extriunfita i fins i tot gran part dels espectadors del programa. Es tracta d'un vestit negre de faldilla curta acampanada, mànigues també molt curtes i ressaltades amb una subtil musclera i un coll de camisa molt peculiar, amb uns brodats blancs i platejats que combinen amb una sòbria pedreria col·locada estratègicament en forma quadrada al tors que conflueix al pit per simular un cor. La cantant l'ha combinat també amb unes arracades perlades i en plata i un recollit amb serrell decantat.

chenoa vestit el formiguer entrada
Chenoa a 'El Hormiguero' lluint el vestit negre de Natalia Però / Atresmedia

Ara bé, la pregunta del moment és: on puc comprar el vestit de Chenoa a El Hormiguero? Doncs es tracta d'una peça creada per la dissenyadora Natalia Però, una jove emprenedora de Talavera de la Reina (Toledo) que ja ha tingut l'oportunitat de vestir moltes altres famoses i 'influencers' com l'actriu Exter Expósito. El vestit del moment es troba disponible a la seva pàgina web sota el nom "vestido cuello camisero joya" i per un preu de 290 euros. A la botiga online de Però també s'ofereixen altres productes com bruses, jaquetes, pantalons i monos de disseny.

Chenoa a 'El Hormiguero': confessa què és el que més li agrada d'un home

La visita de Chenoa a El Hormiguero també va donar alguns lapidaris titulars més enllà del seu vestit amb els que la noucasada cantant no va deixar indiferent a ningú durant la seva entrevista amb Pablo Motos. A més de la seva nova feina fora de la televisió, el seu enllaç del juny passat va ser un dels temes centrals, i és que Chenoa va aprofitar la seva presència en l'espai d'Antena 3 per presumir de marit. "Que guapo és!", deia en veure'l al monitor que mostrava la portada de ¡Hola! amb les fotografies del reportatge del seu casament. Quant a com va començar la seva relació, la intèrpret de Cuando tú vas va deixar clar que "a mi si ets molt guapo i tot bé, però no hi ha xerrada, anem malament", deixant clar que per a ella és molt important poder conversar amb la seva parella.