Des que Gerard Piqué i Shakira van partir peres, ja fa uns mesos, no hi ha dia que no surtin noves informacions i rumors sobre la que havia estat la parella més mediàtica del país: on viurà la cantant colombiana, amb qui es quedaran a viure els nens, com serà la separació, en termes econòmics o qui els substituirà en el cor a partir d'ara. Semblaven la parella perfecta, semblaven fets l'un per l'altre, però els rumors d'infidelitats per part del futbolista haurien fet que la cantant digués que ja n'hi havia prou d'aquest color i decidissin posar el punt i final a la seva relació. 

Shakira i Pique cotxe  GTRES
Shakira i Pique GTRES

Des del moment que van anunciar que ho deixaven estar després d'11 anys de relació, tothom especula amb qui podria ocupar el cor de tots dos. Quines seran les noves parelles tant de Shakira com de Piqué? A la colombiana li han sortit ja alguns pretendents, com l'actor de Hollywood Chris Evans o, segons s'han fet ressò en alguns podcasts i programes nord-americans i colombians, la cantant podria estar coneixent una persona molt especial a Miami. Un home milionari i de notòria reputació, una figura en la qual s'estaria recolzant en els durs moments que travessa la de Barranquilla en l'actualitat, i que podria ser un altre dels motius de pes pels quals la celebrity voldria anar-se'n a la ciutat nordamericana.

I Piqué?

Pel que fa a Gerard Piqué, després de veure'l passar molts dies al seu pis de solter del carrer Muntaner, de seguida tothom va posar damunt la taula una jove, una jove rossa, una hostessa i cambrera d'un local de copes, amiga de la xicota de Riqui Puig: la misteriosa 'C.C'. Una noia amb la que l'han vist a diferents localitats costaneres de Catalunya, però també a Barcelona, de festa en una discoteca d'Estocolm o Dubai. Fins i tot que ella ja coneixia a la canalla, Milan i Sasha. Fa poc, però hi havia qui deia que hauria posat el punt i final a aquesta relació, enmig de les reunions entre advocats seus i de Shakira per veure com queda la cosa.

pique aeroport
Gerard Piqué / Telecinco

Però segons el programa Socialité de Telecinco, el cor de Piqué encara batega d'amor. "¡Bomba! No està soltero", pregonaven al programa presentat per Núria Marín aquest diumenge. Després, la presentadora catalana ha continuat argumentant aquest rètol. Explica que la relació amb la rossa misteriosa de les inicials 'C.C. "seguiría en marcha. Y nada de varias mujeres: todas las veces que Piqué le habría sido desleal a Shakira, habrían sido con la misma mujer, llegando a trabajar incluso con él en el mundial de globos". La presentadora de l'espai conclou: "no se ha roto su relación, seguiría funcionando con esta chica, incluso mejor que nunca"...

pique socialite
'Socialité' / Telecinco

Veurem què passa, veurem si alguna vegada la noia es presenta en societat i veurem si la seva suposada relació amb el jugador del Barça es confirma algun dia.