Felip VI s'ha superat a si mateix. El discurs d'aquest Nadal passarà a la història com el més decebedor de tots. I era difícil. Tenia damunt la taula dues qüestions ineludibles: el rei emèrit ha assumit públicament que robava a Hisenda i està sent investigat. I militars espanyols fan xats i envien cartes incitant un cop d'Estat. El cap de les FF.AA. i fill de son pare no va dir RES. Els súbdits han dit prou.

Ska P banda, web oficial

Ska P, web oficial de la banda

La banda musical Ska P, madrilenys de Vallecas, representen més el poble que l'altra banda, els Borbons. L'anterior líder del grup està fugat als Emirats i l'actual fa veure que res no va amb ell. Ska P li aclareixen a Felip què pensa el poble d'ell: "Que te pires ya!". Quatre paraules i un signe d'exclamació. No cal més. 

felipe letizia niños banderas GTRES

Felip i Letícia amb nens de 5 anys amb rojigualdas de joguina, GTRES

Mil fotos com aquesta no netejaran la imatge de la Corona. Menors portant banderes d'Espanya de mida infantil i els reis a la gatzoneta per fer veure que es posen a la seva alçada. A Zarzuela les parets són gruixudes. No escolten una cosa que els és estranya: la gent. Seguidors d'Ska P comenten el tuit:

Hi ha més autenticitat, legitimitat i veritat en els seguidors d'Ska P que en els absurds 9 minuts que els va fer perdre el monarca la nit de Nadal. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat