Carolina Ferre, presentadora de la TV valenciana, es declara republicana. A Espanya cada dia surten més de l'armari els detractors de la monarquia. Per això els monàrquics intolerants se li han abraonat, insultant-la per penjar el dia del discurs del rei una foto de Felip VI cap per avall:

Carolina Ferre A Punt

Carolina Ferre, À punt

A Ferre, antimonàrquica declarada, se li ha omplert twitter de fatxes i blaveros, ultres valencians partidaris del PP més corrupte, anticatalans i per tant monàrquics:

Per si els faltava algun detall, són una colla d'ignorants. El gest de penjar un quadre d'un monarca cap per avall és una tradició fins el punt que al Museu de Xàtiva el seu avantpassat Felip V llueix així a la paret:

Carolina Ferre ha escrit un fil dedicat a tota la porqueria monàrquica que ignora la llibertat d'expressió, la tradició valenciana d'enfotre-se'n del poder a les Falles, el desig republicà i que Joan Carles és un xoriço confés. Ferre l'encerta també. I els ho escriu en valencià, que els farà més ràbia:

Els insultadors professionals no entenen tampoc el que insinua una imatge cap per avall: és un penjat dels peus. Bravo Carolina.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat