Sira Martínez és la WAG més transversal, nòvia de futbolista que ho deixa amb el futbolista i comença una nova relació amb un altre futbolista del mateix equip, la Selecció espanyola. I ella era famosa abans de ser nòvia de Ferran Torres, com a esportista d'elit, és muntadora de cavall professional, i com a filla gran de Luis Enrique, l'exentrenador del Barça i la Selecció. Va enamorar-se de Torres quan el crac culer jugava al Manchester City i ja estava seleccionat pel seu pare per jugar amb l'absoluta. Després Ferran va venir a viure a Barcelona per jugar amb el Barça i la parella van conviure un parell d'anys fins que la relació es va trencar. EN Blau va donar l'exclusiva mundial de la seva relació. Ara Telecinco al programa Socialité, expert en trobar nòvios a les VIPS catalanes, revela la identitat del nou nòvio de Sira, és el jugador de la Reial Societat i de la Selecció espanyola  Robin Le Normand.

Sira Martinez i Le Normand, Telecinco
Sira Martinez i Le Normand, Telecinco

Sira Martínez té fixació amb els futbolistes de la selecció, fins al punt que es fa una foto al metro de Barcelona a l'estació de la línia vermella: Espanya. Tot quadra. Ferran Torres i Le Normand ja tindran tema de conversa a les concentracions. Le Normand té 27 anys i és nascut a França però amb nacionalitat espanyola va poder optar per una selecció o l'altra. La seva sort és que el seleccionador ja no és el seu sogre, un mal tràngol per Ferran. Le Normand és guapo i bon futbolista, nascut a Pabu, a la regió francesa de la Bretanya. Va jugar a la segona divisió francesa fins que va fer una prova per l'equip basc on juga actualment la lliga espanyola. Telecinco ha accedit a un testimoni que els ha vist junts i actuant com una parella sentimental en públic: "Los hemos pillado en actitud cariñosa. Nos ha llamado un testigo que los ha visto. Salseo futbolero.He visto cómo llegaban en coche en actitud cariñosa, no ocultaba que eran pareja, la dsejó en el aeropuerto para ir a París a ver a su padre, que entrena al PSG. La cosa nace hace poco, el único like que le da a Sira es del 24 de marzo".

Nova parella al món futbolístic, Telecinco
Nova parella al món futbolístic, Telecinco

Sira enamorada. Ella va ser la que va tallar la relació amb Ferran Torres i ara s'ha enamorat d'un company de la Roja. L'amor és cec i en alguns casos, el subconscient empeny a una determinada professió, filla de futbolista, ex de futbolista, esportista d'elit, sembla destinada a ser WAG, nòvia de futbolista. Que sigui molt feliços.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!