Laura Escanes ho ha tingut sempre molt clar en qüestió d'amor. Posats a triar, millor un nòvio famós. Es va enamorar de Risto Mejide quan ella era menor d'edat. Van casar-se i tenir una filla, Roma, però Risto ja havia complert el seu cicle, canvia sovint de parella, i Escanes havia arribat a un punt que Risto no li podia donar res nou. Divorci i nou amor, amb un cantant famós, Álvaro de Luna. Després de trencar amb l'artista madrileny Escanes ha ocupat ràpid el seu cor amb una barreja dels seus ex, és famós català com Risto però és jove com Álvaro. De fet és més jove que ella. Es tracta de l'instagramer Pau Joanmiquel. Escanes té 28 anys i en Pau 25. Al costat d'Escanes, el seu Instagram és una puça: té 25 mil seguidors. Escanes arriba als 2 milions. Pau la té petita, la xifra de seguidors. Fan més bona parella que les anteriors, la tercera és la bona:

Laura Escanes y su maromazo catalán Pau, Telecinco
Laura Escanes "y su maromazo catalán" Pau, Telecinco
Laura Escanes i Pau JoanMiquel, Telecinco
Laura Escanes i Pau JoanMiquel, Telecinco

A Socialité de Telecinco van donar el seu nom i l'entorn de la parella ha confirmat que estan en la fase inicial de la relació, coneixent-se. Han compartit vídeos conjunts a les xarxes, a la cuina d'Escanes de nit amb roba interior cuinant. Un nivell d'intimitat que ja feia sospitar que no només sopaven sinó que dormien junts. Pau va revelar, sense samarreta o amb gorra, que estava tenint alguna cosa "amb una presentadora de TV3" i que el nom de Laura li semblava preciós. Que li agraden morenes d'ulls clars i tota aquesta xerrameca típica d'Instagram per acabar allà on som: Escanes i Pau són parella sentimental. A Telecinco no donen crèdit a haver de subtitular les converses entre ells dos a Instagram: parlen en català. Així que el reporter diu "Maravilloso todo, qué bonito y qué catalán". La presentadora, María Verdoy, valenciana que estiueja a Catalunya, afegeix: "Pues sí, que viva lo catalán. Se podrán decir T'estimo que es muy poético". No passa gaire sovint que a una TV estatal una presentadora exclami "Que viva lo catalán". L'amor ho pot tot.

Laura va tenir més nòvios, un era un coach d'El desafío

Laura Escanes amb 28 anys no ha tingut només 3 parelles sinó unes quantes més. Abans de Risto als 16 anys tenia un altre nòvio lògicament anònim. I després de Risto els rumors la van relacionar sentimentalment amb el seu coach al programa El desafío on ella concursava a Antena 3. El rumor l'iniciava el digital 20 minutos: "Escanes está centrada en su trabajo como influencer y en su próxima participación en El Desafío. Entre prueba y prueba ha forjado una muy buena amistad con uno de los coach que les prepara. Se ha transformado en un apoyo imprescindible y que le está ayudando a llevar mejor la separación. Nadie sabe qué pasará en un futuro y si esta amistad derivará en romance, pero lo cierto es que la complicidad entre ellos es total". Aquest senyor canós que es diu Juandi, mil cops més atractiu que Mejide:

Juandi coach el desafío antena 3
Juandi, coach El desafío antena 3

Laura Fa afegia: "Laura Escanes se apoya en un coach de El desafío, está en ebullición la especulación de que hay terceras personas en esa ruptura. Risto es el dejado y Laura es la que rompe la relación". Un tòpic de la premsa rosa: "Hay terceras personas" vol dir infidelitat. Laura roda el món i torna al born: un nòvio catalanet.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!