EnBlau avança en exclusiva una relació que podria acabar confirmant l'arribada d'un jugador blaugrana que reforçaria l'equip actual de Xavi Hernández. Parlem de la parella que formen Sira Martínez i Ferran Torres. Sira, filla de Luis Enrique Martínez, viu a Barcelona i conserva a distància una relació d'amor amb Ferran Torres.

ferran torres 1

El davanter del Manchester City podria entrar en aquest mateix mercat d'hivern. El Barça està en un moment clau de la temporada perquè li arriben les setmanes decisives per negociar els fitxatges del mercat d'hivern. L'interès del club blaugrana està posat en diversos futbolistes, però sobretot hi ha una mirada especial cap al Manchester City.

SIRA 4

De moment, les coses pel president Joan Laporta li poden anar de cara. Podria arribar per 4 o 5 milions d'euros, en comptes dels 15 inicials que es parlaven. Ara, la motivació personal de Ferran Torres podria acabar sent la cirereta del pastís. Torres és valencià i parla un perfecte català tal com ell mateix ho ensenya a través de les xarxes socials. Amb la seva germana es parlen en aquesta llengua i gaudeixen del seu gos.

gos

En paral·lel, Sira Martínez és una gran esportista com el seu pare. Participa en campionats professionals de cavalls i competeix per tot arreu. Precisament vol competir de forma internacional amb un nou cavall, Ike, de vuit anys i amb qui anirà de la mà al Real Club de Polo Barcelona.

SIRA 2

sira 5

Als seus 20 anys, és molt activa també a Instagram on ja suma pràcticament 14.000 seguidors. Li agrada sortir amb les amigues, la platja, la piscina, i, sobretot, donar suport al seu pare de forma incondicional. Moltes de les seves fotografies són amb la samarreta de la selecció espanyola.

sira 6

La Sira, sempre l'acompanya allà on pot. A més, precisament per la seva relació amb Torres, s'ha fet molt amiga de Maria Guardiola, la filla de Pep Guardiola.

SIRA 1

Entre elles, també mostren molta complicitat a les xarxes i, de fet, Sira és una de les que més llueix els looks de la marca de roba de la família Guardiola, Serra Claret. Jaquetes de pèl, sabates atrevides, faldilles de quadres.... Sira està feta tota una influencer. Aquesta nova parella és un bon reclam per tots els aficionats blaugranes. Visca l'amor culé!