Molts són els famosos que gaudeixen de les seves vacances d'estiu, després d'un any d'intensa feina. El matrimoni català Andreu Buenafuente i Sílvia Abril, per exemple, està passant uns dies de desconnexió al mar, carregant les piles per quan tornin a la rutina. Un descans del que presumeixen a les seves xarxes socials, mitjançant fotos o vídeos que desperten l'enveja de molts. Especialment de tots aquells que encara no es troben de vacances.

Fotos com la que Andreu Buenafuente ha fet a la seva dona Sílvia Abril, on llueix irreconeixible el seu pas per la platja. Una estampa que l'humorista i presentador nascut a Reus s'ha atrevit a compartir a les seves xarxes socials, compte d'Instagram, cridant l'atenció de molts. Prova d'això, tots els comentaris que s'acumulen per part dels seus seguidors, més de 578.000. Bonic retrat del matrimoni fent-se un petó el dia del seu casament:

Perfil d'Instagram de Silvia Abril

Perfil d'Instagram de Sílvia Abril

"De vacances amb aquesta senyora. Crec que és Sílvia Abril", escriu el presentador català de Movistar+ a les seves xarxes socials. Una fotografia en la qual Sílvia Abril, que acaba d'estrenar el seu últim projecte posant veu a la pel·lícula infantil de Peter Rabbit 2, a la fuga, lluu completament irreconeixible.

"Així podeu anar d'incògnit", "Camuflatge total, cura no et portis a casa a una altra persona", "Es dona un aire, jo crec que és ella", "En arribar a casa confirma-ho", "És la dona invisible" o "Sílvia així estàs formidable" són alguns dels molts comentaris que els seguidors del de Reus l'hi han fet arribar, després de fotografiar a la seva dona de vacances a la platja. Una cridanera estampa de la catalana, ja que mai abans s'havia deixat veure així. Impactant, com menys. Estem parlant d'això:

Perfil d'Instagram de Andreu Buenafuente

Perfil d'Instagram d'Andreu Buenafuente

Lluint un afavoridor i acolorit mocador al cabell per protegir-se del sol, unes ulleres amb vidres negres i gran muntura blanca i una mascareta negra, atenent les mesures sanitàries per evitar la propagació del coronavirus. D'aquesta guisa ha fotografiat Andreu Buenafuente la seva dona durant les seves vacances d'estiu, amb qui té una preciosa filla en comú anomenada Joana, que de moment no mostren a les xarxes socials per protegir la seva intimitat. Doncs encara no ha assolit la majoria d'edat, els 18 anys.

Una captura de Sílvia Abril feta a la terrassa d'un restaurant davant el mar. Així es pot veure en un dels vidres de les seves atrevides ulleres, on Andreu Buenafuente apareix reflectit, com també part de la terrassa del local i el mar de fons, amb les seves onades i roques. Una publicació a Instagram, per cert, a la que Sílvia Abril també ha reaccionat. Entre tots els comentaris que s'acumulen destaca el de la presentadora que, fent gala del seu gran sentit de l'humor, ha escrit: "Em podria camuflar més però NO EM DONA LA GANA!!!!". Unes paraules que sumen més de 1.000 'm'agrada'. Sílvia Abril i Andreu Buenfuente matrimoni ben avingut davant i darrere de les càmeres, presumint d'amor des del dia que es van conèixer. I per molts anys més.