Si hi ha una parella a Catalunya on, a banda de l'amor que es professen, el seu dia a dia és ple de rialles, aquesta és sens dubte la que formen Andreu Buenafuente i Sílvia Abril.

silvia abril buenafuente ig

silvia abril i buenafuente miren

Sílvia Abril i Andreu Buenafuente / Instagram

Els dos còmics catalans tenen una sintonia més que evident. Des que es van conèixer i es van enamorar, treballant junts, no s'han separat i han format una família meravellosa al costat de la seva filla Joana. I no paren de fer demostracions públiques del que senten l'un per l'altre. Mirin, si no, què maco el que li va posar Abril a Buenafuente fa una setmana:

buenafuente groucho

Alguna vegada el de Reus ha explicat que el dia que es va assabentar que s'havia enamorat de la Sílvia, ella estava caracteritzada com un dels personatges que més grima han provocat a l'espectador, i a l'hora, més riures: la niña de Shreck

I ara, molts anys després, ha compartit un moment amb els seus seguidors on la dona que estima també l'ha sorprès sense la seva cara natural. Sense arribar als extrems de l'hilarant personatge que apareixia en els seus programes, Abril ha despertat Buenafuente aquest matí de dilluns amb una imatge, si més no, curiosa. O, com bé diu ell, "extraño despertar". I tan estrany. Perquè només obrir els ulls, s'ha trobat una imatge impagable: la seva parella amb ulleres, un bigotot i un nas gros, una barreja d'un personatge que Buenafuente idolatra, com el mític Groucho Marx i el seu bon amic i col·laborador, Berto Romero, si Berto es deixés aquest bigoti.

buenafuente despertar silvia abril

buenafuentetuit2

buenafuentetuit3

buenafuentetuit4

Despertar així no té preu. Ja frisem per veure com sorprendrà demà Buenafuente a Abril com a revenja.