No ens cansarem de dir-ho: Sílvia Abril i Andreu Buenafuente són la parella de còmics més encantadora, increïble, divertida i entranyable que hi ha. Per separat, no tenen rival, però units, són imbatibles. Els dos humoristes, el de Reus i la de Mataró, estan fets l'un per l'altre, i quan coincideixen en un plató de tele o un escenari, saps que passaràs una estona al·lucinant.

La seva química davant de càmeres és incontestable des que l'any 2006, quan ell presentava Buenafuente, va començar a comptar amb un personatge que qui li anava a dir que cauria enamorat de cap a peus. No pel personatge, que també, sinó per qui hi havia darrere.

abril buenafuente

Andreu Buenafuente i Sílvia Abril / Instagram

Aquella niña de Shreck amb ulleres culo de botella, bigoti que es llepava constantment amb cara de vici, minifaldilla i amb tendència a ensumar-se els dits quan els refregava per l'entrecuix o les aixelles. Però va ser vestida així quan un dia, a plató, tots dos es van mirar i es va encendre la flama. D'allò ja han passat quinze anys i amb el temps, no és que el seu amor hagi anat a més, és que és impossible imaginar-se l'un sense l'altre.

La Sílvia i l'Andreu, però, tenen una altra data molt especial per a tots dos, més enllà, evidentment, del dia que va néixer la seva estimada filla Joana. Una data marcada en vermell que cada any que passa és motiu per llegir missatges que fan plorar d'emoció.

silvia abril buenafuente ig

Andreu Buenafuente i Sílvia Abril / Instagram

Perquè l'Andreu i la Sílvia es van casar tal dia com avui, de fa quatre anys. El 12 de juliol del 2017 la parella es va casar a l'ajuntament de Barcelona.

silvia abril andreu buenafuente boda IG

Casament Andreu Buenafuente i Sílvia Abril / Instagram

Un dia especial, únic..., però que en el seu cas, com no podia ser d'una altra manera, també va comportar algunes coses que anys després recorda ella de manera hilarant: "Fíjate si somos relajaos que no tenemos ni álbum de boda", va assegurar fa poc al programa El grupo de la Cadena Ser a la seva companya Toni Acosta. "Nos enviaron el vídeo de la boda, era especialito, diferente, muy ochentero, pero... lo más gracioso de todo es que se lo enseñamos a nuestras madres... y una de ellas dice: 'Yo no salgo'... Y entró al novio!". Abril es peta de riure. Igual que qualsevol que la vegi explicant-ho:

Abril i Buenafuente no tenen àlbum de fotos. Abril i Buenafuente no tenen un vídeo del casament on hi surtin les seves mares. Però Abril i Buenafuente continuen tenint una cosa que és més important que cap constància física en una cinta de vídeo o un àlbum de fotos: continuen estimant-se amb bogeria i dedicant-se missatges commovedors que generen enveja sana en els seus seguidors a l'hora que nombrosos elogis i felicitacions.

Perquè aquest 12 de juliol del 2021, Abril ha escrit una de les declaracions més emotives que es recorden a la xarxa, amb una foto de tots dos el dia del casament i unes paraules que toquen la fibra, i no només d'Andreu Buenafuente. Volen saber com s'estaria tota la vida l'actriu? De la manera com es veu en la imatge, abraçada i petonejant-se amb el seu amor: "…així m’estaria la vida amb tu però ho trobo poc pràctic jajajajajajjajajaja. T’estimo i agafats de la mà o de la boca vull seguir els meus dies amb tu, q l’amor i el q va fer l’univers amb tu i amb mi ens porti felicitat d’aquest, de la bona, tot el rato. VISCA L’AMOR!!!!!".

abril buenafuente mensaje amor aniversario boda

Ens sumem a les felicitacions a la parella. Com diu Sílvia Abril, Visca l'amor!!!!!. Visca l'amor, visca el seu amor i visca la mare que els va parir, tot i que cap de les dues surti al vídeo del casament.