Fa temps que diem a En Blau que la parella més maca, divertida, que es fa estimar i envejable de la televisió d'aquest país és la que formen Sílvia Abril i Andreu Buenafuente. Els dos còmics catalans s'estimen amb bogeria l'un a l'altre i sovint es dediquen mostres de carinyo, d'amor i d'afecte a les xarxes socials.

Petons, fotos precioses, missatges encara més bonics... el que calgui per seguir apassionats com el primer dia que va sorgir la flama entre tots dos en un dels programes dirigits pel de Reus on hi col·laborava Abril fent de la niña de Shreck.

abril buenafuente portada

Sílvia Abril i Andreu Buenafuente / @silviabril

La seva història d'amor és plena de moment al·lucinants i de sorpreses, com quan ella va fer anys i es va trobar la casa decorada amb tot de globus d'on penjaven les fotos dels seus amics. Però a Abril i Buenafuente tothom els estima. Són molts els que estan disposats a fer que se'n vagin dels llocs amb un somriure d'orella a orella i a que la parella tingui un bon record.

I això és el que els hi acaba de passar després d'anar a dinar a un restaurant. No sabem què van triar de menú, però el que sí sabem, per un vídeo penjat al seu Stories d'Instagram, és que per postres van demanar una panacotta de maduixa. 

panacotta silvia abril

Fins aquí, tot normal, però la sorpresa que s'han endut quan els hi han portat les postres estava al costat, al mateix plat, amb un dibuix fet amb xocolata, que demostra que allà on van es poden trobar amb una demostració inesperada d'afecte i agraïment per endolcir-nos ells a nosaltres tantes hores a través del seu humor en els seus programes.

Perquè un xef creatiu ha fet un dibuix de Buenafuente al seu programa Late Motiv, dedicant-li unes paraules: "Nunca puedo desconectar del todo". O, com diria la mateixa Abril: "Maravillas a los postres".

postre silvia abril

postres 2silvia abril

Una dolça imatge. Com dolç és l'amor que es tenen ells dos. I el que tothom els hi té a aquesta parella meravellosa.

---

És clar que, per coses estranyes que s'ha trobat en un plat d'un restaurant, el que es va trobar l'exjugador del Barça Cesc Fàbregas. Perquè si hi ha un nom català que torna boig a la resta del món a l'hora de pronunciar-lo, especialment els castellanoparlants, però pel que es veu, també els monegascos, aquest és el seu.

El jugador català, batejat de mil maneres, ha hagut de patir que quan parlen d'ell, els narradors fessin mil combinacions amb les seves quatre senzilles lletres, que quan les ha de dir algú que és de fora, prenen una dimensió desconeguda on li hem sentit a dir de mil i una maneres: Cecs, Chec, Cez, Xesc i així fins a l'infinit, utilitzant totes les combinacions possibles amb la 'C', la 'E' i la 'S'. Però si un nom se lleva la palma dels molts com han anomenat en Cesc Fàbregas, aquest és sens dubte, el que va veure en un restaurant de Mònaco: "He trobat el meu seient"...

cesc sex

...Sort que no li van fer un dibuix de Sex Fàbregas​ en acció, com a Buenafuente...