Shakira i Piqué segueixen sent parella. Aquesta no notícia fa setmanes que s'ha de publicar per contrarestar la brama que creu que les fotos boges de Piqué, selfies a Instagram sense sentit, amaguen una intenció oculta. No és cap crisi matrimonial, ni un Tinder ocult ni un senyal.

És un joc, un altre joc de Gerard Piqué.

pique ig

Instagram de selfies de Gerard Piqué

Ara que el central del Barça fa la gira de pretemporada lluny de Barcelona, la seva parella colombiana aprofita el temps a Catalunya, a casa seva a Esplugues. Shakira estrena videoclips, té cura dels seus dos fills Milan i Sasha i fa tutorials de maquillatge i perruqueria.

En lloc de Youtube els penja a Instagram, on té més seguidors, 70 milions (el seu marit en té 'només' 18 milions). el vídeo té poques hores i acumula centenars de milers de likes, en bucle Shakira s'arregla per seguir sent una deesa de la música als 44 anys. Vídeo:

Mentre sona Don't wait up, un dels millors temes de Shakira, ella no para quieta: es fa les celles, l'eyeliner, la pentinen, s'aixeca, s'emmiralla, és esgotadora. Està accelerat per no saber ben bé quan triga una estrella mundial a arreglar-se, però cada frame és una joia:

shak 0

shak 1

shak 2

shak 1,5

shak 3

shak 4

shak 5

Instagram Shakira

Shakira escriu: "Preparant-nos per fer algunes entrevistes! No espereu, trigarà una estona 😜". I Alejandro Sanz li contesta "Doy fe". Ell ha estat un dels que espera i fa esperar. Shakira és una mega-estrella i abans morta que sortir sense arreglar per promocionar la seva música.

I mentrestant que fa Piqué? Perd partits de costellada i TV3 l'ensenya fa 12 anys, quan en tenia 20, al Camp Nou durant una connexió del programa d'Helena García Melero, L'hora Q, de matinada amb el periodista esportiu Lluís Canut entrevistant alhora Estopa i Piqué. Està igual, sense maquillar:

gerard pique estopa TV3

pique riu tv3

Gerard Piqué, any 2009, TV3

Entre Shakira cantant Don' wait up i Piqué cantant Por la raja de tu falda, millor la colombiana. Piqué que eviti gols, que Shakira ja els marca.

-----

Shakira té un problema amb Hisenda que li reclama molts milions dels impostos que diuen que no va pagar mentre residia, segons el Fisc, a Catalunya. I una de els proves que aporten són les visites de Shakira a una perruqueria del Turó Park de Barcelona.

shakira perruqueria barcelona gtres

Shakira a Barcelona, 2011, GTRES

Aquesta foto de 2011 és al carrer Bori i Fontestà davant del Turó Park, on van atracar Susana Gallardo, amb Shak envoltada de paparazzi, els cabells acabats de fer, el seu germà fent-li de guardaespatlles i acariciant un gos pijo del barri. La colombiana adorava com li feien el ros.

Va instal·lar-se a una casa a Bellaterra l'any 2010 amb la seva parella d'aleshores, el fill del president argentí De la Rúa. Però va canviar-lo per Piqué a qui va conèixer aquell estiu en el Mundial de Sudàfrica. Van construir la mansió d'Esplugues on fa anys que viuen. Però a Hisenda només li consta que Shakira té domicili fiscal a Barcelona des de l'exercici de 2015 i l'acusen d'ocultar que vivia la major part de l'any a Barcelona des de 2011.

shakira perruqueria gtres

Shakira fent-se el tint a Barcelona, GTRES

Allà també li feien els cabells.