Susanna Gallardo, una de les empresàries més poderoses de Barcelona, hereva dels Laboratoris Almirall, ha patit un atracament amb força aquest dimecres al matí, a prop del seu domicili a la zona alta, al Turó Park al districte de Sarrià Sant Gervasi. Segons ha informat l'Associació de Veïns a EN Blau, ha succeït al carrer Bori i Fontestà, 3. Dos nois vestits de negre i amb cascos negres, un a peu i l'altre en una moto del mateix color fosc, han estat els autors del robatori amb força.

bori i fontesta 3 google

Bori i Fontestà, lloc del robatori, Google Maps

manuel valls susana gallardo GTRES

Manuel Valls i Susana Gallardo, GTRES

L'individu que anava a peu li ha demanat l'hora a l'empresària i aleshores ha aprofitat i li ha arrencat el rellotge d'alt valor econòmic d'una estrebada provocant-li esgarrapades. Susana Gallardo ha començat  a cridar i el lladre ha fugit enfilat a la moto del seu còmplice per l'Avinguda Pau Casals camí de Francesc Macià. Susanna Gallardo, que anava sola, ha entrat el bar del mateix carrer i ha trucat el seu marit, el regidor de l'ajuntament Manuel Valls. Un testimoni ha pogut fer les fotografies que l'Associació ha cedit en exclusiva a EN Blau:

WhatsApp Image 2021 06 09 at 13.18.39

gallarod 2

Susana Gallardo i Manuel Valls després del robatori, foto: Asociación de vecinos y comerciantes Turó Parc

Segons l'Associació de Veïns explica a EN Blau, degut a la baixada de turistes al centre de la ciutat, els delinqüents han pujat a la zona alta. Informen que fa pocs dies una senyora de nacionalitat romanesa ha estat detinguda després de robar un Rolex de 6 mil euros a un veí pel mètode de l'abraçada. Els veïns esperen que ara que la víctima és una de les persones més conegudes de la ciutat i el marit regidor, augmenti la presència policial. Altres veïns han patit robatoris d'smatphone de mil euros en sortir del taxi mentre escrivien un missatge de text i els han arrencat l'IPhone de les mans per la força. Segons els veïns i comerciants, s'ha incrementat últimament els dispositius policials de Mossos i Urbana i es fan més detencions.