A Gerard Piqué li van xiular les orelles amb El Dorado. L'últim disc de Shakira està inspirat en la relació entre la colombiana i el central del Barça. L'últim videoclip és una bomba, amb una Shakira hipersexual i un Maluma que recorda Piqué de jove quan va conèixer la que ha acabat sent la mare dels seus fills. Aleshores Shakira vivia un desengany amorós amb Carlos de la Rúa, el fill del president argentí. I la lletra és prou explícita: "Hace mucho tiempo que no creo en los hombres y no necesito de este mal de amores". En aquell impasse és quan Piqué la coneix al Mundial de Sud-Àfrica que ella canta i ell guanya. D'això ja en fa 8 anys però ara explica tota la seducció en un videoclip d'alt voltatge sexual:

Amb poca roba, simulant un joc sexual, banyats en llet, amb gesticulacions que evoquen l'orgasme. Anomena dirty boy a Piqué, el noi marrano que li fa l'amor per tot arreu, a bord d'un avió, o fent servir Nutella en els jocs sexuals. Tot això apareix al videoclip amb frases com "Quiere que se lo haga en diferentes partes .Tu muévete encima de mí, compláceme, en la cama tu y yo mordémonos. Me pide y yo le doy. Ponle Nutella". Meravellós. Maluma, també colombià, té ara 23 anys, els mateixos que Piqué quan va seduir Shakira, i ella a ell. La barbeta del cantant recorda poderosament la del 3 del Barça. Les dues fotos són calcades:

shakira pique nyc gtres

GTRES

shakira maluma  youtube

Youtube

La cançó es diu Trap, trampa en català. Fent referència a caure en la trampa de l'atracció sexual que ha desembocat en una família feliç. Shakira fa playback com qualsevol cantant en un videoclip. Els seus problemes a les cordes vocals la faran tornar als escenaris aquest estiu. Potser celebrant allò de Cooopa, Lliga i Champions.