Els famosos mai deixen de sorprendre amb tot el que publiquen a les seves xarxes socials. Una de les últimes en fer-ho ha estat la cantant Shakira amb un vídeo que ha publicat en el seu compte d'Instagram del seu fill petit Sasha. I és que la de Barranquilla està molt unida als seus dos fills i sent autèntica adoració per ells. Motiu pel qual sovint en presumeix a les seves xarxes socials per a alegria dels seus seguidors, més de 71 milions de persones.

Una publicació que no ha passat desapercebuda per a gairebé ningú, que acumula molts 'm'agrada' i comentaris i que la de Barranquilla, i parella de Gerard Piqué, ha publicat durant el dijous 23 de desembre. I és que Shakira, que es troba treballant en el que serà el seu nou disc, presumeix del seu costat més esbojarrat com mai abans s'ha mostrat a les seves xarxes socials. El vídeo del que tothom parla, i ha fet les delícies dels seus seguidors, a continuació.

shakira piqui fills GTRES

Shakira i Piqué amb els seus fills / GTRES

"Quan el teu fill de sis anys aconsegueix un triomf i estàs més il·lusionada que el moment que et donen un Grammy!". Aquest és el comentari que Shakira escriu en el seu compte d'Instagram, juntament amb un vídeo en el qual el principal protagonista és el seu fill Sasha. Un vídeo en el qual el petit, de cabell ros com la seva mare i pare, Gerard Piqué, s'alça amb el diploma i el primer lloc en una competició d'arts marcials, disciplina que practica des de fa molt temps.

Un èxit que la de Barranquilla ha immortalitzat amb un vídeo de pocs segons gravant el moment en què Sasha, lluint un conjunt vermell i una medalla al coll, és proclamat guanyador. "Per cert, soc la dona trasbalsada que està cridant darrere de la càmera", matisa Shakira. I és que la cantant, davant de l'èxit del seu fill, no pot contenir l'emoció i trenca a crits com mai abans. "El meu amor, el meu amor," no para de repetir l'artista. També s'escolta com li demana a algú "Ai, fes-li una foto". Parlem d'això:

Una publicació a Instagram que acumula més de 5.000 comentaris i 600.000 'm'agrada'. "Els crits són el màxim", "Una mare feliç i orgullosa", "Felicitats", "Que bonic" o "La felicitat d'una mare" són alguns dels missatges que els seguidors de la cantant l'hi han fet arribar en les últimes hores.

Una vídeo del seu fill Sasha que se suma al que fa pocs dies va compartir del seu altre fill Milan. Vídeo en el qual demostra la passió que sent pel món de la música, igual com la seva mare, interpretant a la perfecció diverses cançons al piano. "Aquest concert virtual és un petit homenatge de Milan a la nostra inoblidable Bela, que ens va deixar el millor regal: el respecte i devoció pel treball propi", va escriure entre altres coses les de Barranquilla. Els fills de Shakira causen sensació. Un segueix els passos de la mare i l'altre del seu pare. Ja ho diuen: del que es menja es cria.