Milan Piqué Mebarak ja té 8 anys. El fill gran de Shakira i Gerard Piqué està fet tot un homenet. La seva mare, la cantant colombiana, està obsessionada amb què els nens agafin bons hàbits: esportistes, practicant surf, i també s'encomanin de la seva passió per la música. La darrera novetat és un aspecte relacionat amb la seva alimentació.

captura shakira instagram

Així ens ho ha explicat Shakira a tots els seus seguidors a través d'Instagram. En Milan, quan necessita fer una pausa, es pren un te. La fotografia és prou explícita. Tot sembla indicar que el nen vol seguir el camí de la seva mare en el món de la música: es passa llargues estones a l'estudi, està aprenent com funciona la música en format digital i també té un professor de piano que el va introduir en l'aprenentatge bàsic d'una partitura.

milan piqueShakira i Milan porten tot el cap de setmana enfeinats i el te sembla que és el millor aliat. "Talentós com la seva mare", "Artista com la seva mare", "Milan és igual que tu", "Increïble", "Espectacular", "És un nen molt dolç" o "M'encanta". Aquests són alguns dels molts comentaris, més de 2.300, que es poden llegir a l'última publicació que Shakira ha fet en el seu compte d'Instagram presumint del talent que té el seu fill gran Milan.

És bo que un menor prengui te? Sobre el consum d'infusions en els nens hi ha diversos plantejaments, el que sí que és evident que el te és una beguda que conté teïna, un excitant que actua de la mateixa manera que la cafeïna (en realitat són el mateix encara que es nomenin de forma diferent). Per això, no sol ser recomanable per als petits. La raó és perquè ells són molt més sensibles a l'hora de pair begudes estimulants, per la qual cosa poden produir efectes secundaris negatius com insomni, nerviosisme o mals de cap.

No obstant això, hi ha algunes alternatives en aquest tipus de begudes que pots donar-li al teu fill si vol emular el teu costum i que et suggerim. Pots donar-li al teu fill una tassa petita de rooibos, veuràs que a causa del seu sabor no necessites afegir-hi un endolcidor, encara que si el teu nen t'ho demana, millor posar-ne un de natural com la mel. També pots comprar-lo barrejat amb algunes fruites com la maduixa i la taronja, nabius, i fins i tot xocolata, tindrà un sabor més desitjable per als petits de la casa.