La cantant colombiana Shakira llueix un cos en molt bona forma física, i sabem que per a això manté un entrenament diari i un règim alimentari estricte, per estar en forma en cada una de les seves presentacions i concerts. Però com tot ésser humà, la núvia de Gerard Piqué també té les seves debilitats, i una d'elles és la mojarra fregida, un plat típic de Colòmbia que és un dels favorits de l'artista.

La mojarra és el nom que identifica un plat que es prepara amb un peix de les costes del Carib colombià, i es prepara fregit acompanyat de patacons. Amb la qual cosa, suposem que cada vegada que Shakira consumeix aquest plat, ha de duplicar el seu entrenament físic per eliminar la gran quantitat de calories que té.

mojarra fregida

Mojarra Fregida

La manera de preparar-la és bastant senzilla. El peix s'ha de marinar amb suc de llimona, sal, pebre i ceba. En un plat a part, es col·loca farina de blat tot ús mentre s'escalfa un calder de molt oli. Una vegada marinada l'ensopiment es passa per la farina de blat, i immediatament, es porta al calder amb l'oli calent per daurar per ambdós costats. Es deixa daurar diversos minuts per ambdós costats i després es retira, per treure l'excés de greix amb paper absorbent.

Una vegada que tenim el peix llest prenem un plàtan verd, se li retira la pell, després es talla a rodes d'un centímetre d'ample aproximadament, es porten a un calder amb oli molt calent perquè daurin una mica. Després es retiren, i amb un martell de cuina, s'ha de recalcar per ambdós costats amb suavitat per aixafar-los una mica. Se li agrega sal amb all i s'emporten fregir de nou, fins que siguin daurats. La mojarra i els patacons o plàtans fregits es poden servir acompanyats d'una amanida, pa i salses al gust.

Encara que és el seu plat favorit, Shakira no consumeix diàriament la mojarra, ella manté una dieta supervisada per nutricionistes, basada en un esmorzar amb pa i fruites, un dinar que combina amanides amb carns, i en el sopar la reina és la sopa de verdures, amb més amanides i gelatina dietètica. Entre menjars, i per als berenars, la intèrpret de 'Piez descalzos' consumeix moltes fruites. A més no pren alcohol, no fuma i manté una rutina diària d'exercicis i ball.

La cantant colombiana haurà de deixar de complaure els seus capricis gastronòmics, i mantenir la dieta que li permeti estar en forma per al seu nou programa de competències de ball que estrenarà amb la cadena 'NBC' anomenat 'Dancing with Myself', el qual promet fer les delícies dels amants de les coreografies. La propietària dels malucs de foc produirà el programa de la mà d'Irwin Entertainment i Universal Television Alternative Studio.

Encara no s'ha informat sobre la data d'estrena ni s'han donat més detalls, però es va conèixer que el programa mostrarà un grup de ballarins competint cada setmana en una sèrie de desafiaments de ball dissenyats per experts en el tema, inclosa la colombiana. "Estic emocionada de ser part d'una competència de ball que li dona un valor tan alt al moviment creatiu i com es tradueix en expressió personal, sense esmentar com contribueix a un sentit de comunitat," va dir Shakira.