Piqué i Shakira veuen la llum al final del túnel. Feia dècades que no passaven un any tan dolent com el 2022, segurament el pitjor de les seves vides. Els pares de Sasha i Milan van començar molt units al gener, però han acabat més distanciats que mai, sense gairebé parlar-se i amb plans dispars. Mentre Piqué es va recompondre amb facilitat de la ruptura trobant xicota a les dues setmanes -hi ha qui diu que ja ve d'abans-, Shakira encara no s'ha recompost al 100%. En poc més d'una setmana se n'anirà a viure a Miami definitivament i s'emportarà amb ella els seus dos bombonets. Piqué només els podrà veure 10 dies al mes.

Piqui Shakira Telecinco
Piqui Shakira Telecinco

No obstant això, els últims dies de Sasha i Milan a Barcelona no seran fàcils. Deixaran enrere moltes coses: amics, família, joguines, emocions, companys... i records. Van néixer a Barcelona i han viscut sempre a la Ciutat Comtal amb uns pares que s'estimaven per damunt de tot. Aquest 2022 també ha estat molt dolent per a ells: han vist una ruptura en directe i com de malament ha acabat tot, amb advocats pel mig. Ara acabaran l'any amb Piqué, segurament veient una sèrie japonesa tal i com va dir ahir l'exfutbolista del Barça. Es desitjaran feliç 2023 i menjaran el raïm a mode golafre, però per dins estaran patint. Serà el primer cap d'any en el qual no veuran els seus pares junts donant-se un petó de "Feliç Any". Arriben tocats al raïm i ahir ja ho van demostrar, tal i com revela Look.

Piqué i Shakira EFE
Piqué i Shakira EFE

I és que ahir era el torn de Gerard Piqué. L'últim Nadal amb la parella residint a Barcelona se l'estan partint Shakira i Gery. L'artista colombiana s'ha emportat els nens al desert de Dubai a passar la Nit de Nadal i el Nadal, abans de lliurar-los-hi al seu exnòvio. Ahir, de fet, va ser el moment en què Piquetón va acudir a la casa de Shakira a Esplugues de Llobregat a buscar-los amb cotxe. Segons revelen al portal rosa d'OKDiario, Milan i Sasha van sortir plorant a llàgrima viva. Està sent dur per a ells aquest moment. En una setmana comencen una nova vida.

Piqué jutjats efe
Piqué jutjats EFE

La nova vida... amb els fills d'Alejandro Sanz?

No se sap encara l'escola en la qual estudiaran els fills de Piqué i Shakira a Miami. El que és segur és que serà una de pija, exclusiva i d'alta gamma. Si s'haguessin quedat aquí, tot apunta que haguessin estudiat en l'American School de Barcelona, una escola situada bastant a prop de la seva residència a Esplugues i que, a més, s'adapta a l'esquema acadèmic americà. Shakira els haurà buscat, de ben segur, una escola similar a Miami, i aquesta podria ser la mateixa en la qual estudien els fills d'Alejandro Sanz. Els rumors apunten cap a aquesta direcció: aprendran a cantar Milan i Sasha? Són molt bons jugadors de beisbol, però no estaria malament que complementessin la seva activitat física amb una mica de música. Mambo.

Shakira i Alejandro Sanz EFE
Shakira i Alejandro Sanz EFE