Shakira ja ha trobat el substitut de Gerard Piqué. Es tracta de Lewis Hamilton: la cantant colombiana i el pilot britànic de Fórmula 1 festegen, no és només una senzilla amistat. Els inputs han estat constants des que saltés la notícia del soparet que van celebrar després del Gran Premi de Miami. La cosa va anar tan bé que hores després sortien a navegar per la costa de la ciutat de Florida, s'enviaven missatges en clau i fins i tot compartien el mateix hobby, el surf. Senyals clares, més tenint en compte que són dos solters d'or dels VIPS mundials. Doncs bé, tenim confirmació oficiosa. No oficial, però en termes de gossip internacional, hi ha fonts que gaudeixen de versemblança absoluta. I una d'elles és la revista 'People'.

L'artista ha vist amb claredat que, de tots els pretendents que l'envolten, el de Mercedes és el millor partit. Comparteixen gustos, aficions, sensibilitat. Han fet match.  Per això es va desempallegar de pressa de Tom Cruise, que s'acostava perillosament donant per fet que era un paio irresistible i el millor antídot per superar l'amargura de la separació de Gerard Piqué. També hi havia pel mig una altra estrella de l'esport com el jugador dels Miami Heat de l'NBA Jimmy Butler. Més pa que formatge, si més no de moment: ara està totalment centrat en les finals de la competició, no hi ha temps per a l'amor. Hamilton, que no està vivint la seva millor temporada, sí que es pot permetre luxes i distraccions. Un bon partit en un bon moment. 

Shakira Lewis Hamilton Tonino Twitter
Shakira i Lewis Hamilton / Twitter

Shakira i Lewis Hamilton, cada vegada més i més junts: la revista People assegura que va de debò

L'exclusiva de 'People' és contundent: "Shakira and Lewis Hamilton Are in Early Stages of Dating: 'It's Fun and Flirty". És a dir, estan en les primeres fases del festeig, és diversió i flirteig. Una afirmació fonamentada en el testimoni de fonts pròximes a la parella, que es va retrobar a Barcelona el passat cap de setmana. El viatge fugaç de Shakira a la seva exciutat va donar per a molt: per portar Milan i Sasha amb el pare, deixar Piqué i Clara Chía de pasta de moniato, reunir-se amb l'advocat Pau Molins de cara al judici per frau fiscal del pròxim mes de novembre i, el més sucós, trobar-se amb el seu crush. Les imatges a Montmeló ens ensenyaven a una Shakira radiant, que semblava oblidar els problemes amb el seu ex i la delicada situació del seu pare William. Lluïa un vestuari molt colorista que no ha passat desapercebut: una brusa de Versace de la que ara coneixem la procedència, era un regal d'en Lewis. 

Hamilton li va regalar la brusa de 1.000€ que Shakira va lluir al Circuit de Catalunya

El 7 vegades campió del món va obsequiar la seva il·lusió aquesta peça valorada en 1.000 € i que transmetia una alegria que feia molt de temps que no vèiem en la colombiana. 'People' continua amb la seva tesi, "estan passant temps junts en l'etapa "ens estem coneixent". Després de veure'l acabar segon al podi del Circuit de Catalunya, els protagonistes d'aquesta història van anar a sopar i a fer copes a un local de Barcelona en companyia d'uns amics. Allà es van fer la famosa foto en la qual ell passa la mà per la cintura de la cantant. La distància és mínima, i cada cop serà menor.

Tenim nova parella a punt de sortir del forn. Waka-waka.