Aquest primer cap de setmana de juny s'està convertint en un dels més frenètics de la història recent de Shakira i Gerard Piqué. Sí, paraules majors amb tot el que ha passat entre els examants i pares de Milan i Sasha, però s'acaba de produir un curtcircuit de gran magnitud i que afecta a les seves complicades relacions post-ruptura. Aquest mateix matí EN Blau es feia ressò d'unes imatges de la cantant colombiana aterrant a un aeroport del seu país, mentre es dirigia cap a Barranquilla, la seva ciutat natal i on viuen els seus pares William i Nidia. L'estat de salut del patriarca de 91 anys és delicat, i la filla intenta passar amb ells el màxim de temps possible. Va dur la canalla per tal que poguessin abraçar l'avi abans que marxessin amb Gerard Piqué durant una bona temporada, ja que li toca la custòdia dels fills. L'encontre es va produir, però hi ha detalls que acabem de conèixer que canvien la història i les derivades.

Se suposava que l'artista encara estava instal·lada a la zona de Caño Dulce, a 30 minuts de casa dels pares, però no és així. Les Mamarazzis Laura Fa i Lorena Vázquez informen que el trio va tornar a Miami fa dies, en principi per preparar el traspàs acordat. La dada canvia la història, perquè contràriament al que asseguràvem fa unes hores en Gerard no volarà a Bogotá per recollir-los. La visita de fa uns dies al Consolat de Colòmbia amb Clara Chía alimentava aquesta teoria, però queda desmentida. Les periodistes catalanes anunciaven en exclusiva una altra versió, la segona de la jornada: "Piqué viaja hoy a Miami (y no a Colombia) para recoger a sus hijos y pasar 15 días junto a ellos". Més o menys el que s'esperava. Tot en ordre. Per uns minuts només.

Laura Fa Tweet Piqué Twitter
Laura Fa a Twitter

Les Mamarazzis Laura Fa i Lorena Vázquez deixen anar la bomba: Shakira vola cap a Barcelona

Aquells que hagin pitjat al tuit de Laura Fa s'hauran trobat amb una situació inesperada. L'enllaç de l'article duia a una pàgina inexistents. Una errada informàtica? No pas. Molt més bèstia que tot això. Hi havia una tercera versió i definitiva, la més forta: Shakira torna a Barcelona aquest cap de setmana amb els fills de la mà per deixar-los amb el seu pare. Sí, Shakira a l'escenari del crim. A la ciutat que va abandonar per la porta del darrera, trista, fastiguejada, angoixada. On suposadament només tornaria per assistir al judici per frau fiscal que s'haurà de celebrar a final d'any. L'artista ens ha deixat sense paraules amb aquest gir de 180º, encara no ens ho podem creure.

Shakira balcó boca oberta GTRES
Shakira torna a Barcelona / GTRES

Gerard Piqué i Clara Chía expectants, gir de 180º 

Shakira torna a la ciutat que va deixar un 3 d'abril amb un epitafi en forma de dues fotos lletges preses des del jet privat i un text sense gaire ànima. Estava cansada, fosa. Potser els aires de Miami l'han calmada, es veu amb forces per trobar-se cara a cara amb el passat. Serà dur: la infància dels petits i els records més estimats es barrejaran amb els malsons, les penes, la guerra i la presència invisible de grans enemics i enemigues. Amb els paparazzi que la van fer patir, també amb aduladors que la van animar a muntar un pollastre rere l'altre. El cap de setmana serà inoblidable a Barcelona. Comença el xou. Està de camí.

Clara Chia pique Instagram
Gerard Piqué i Clara Chia / Instagram

3 canvis radicals en un sol dia, gas a fons. Per alguna cosa és el gran serial dels nostres temps.