Shakira s'està recuperant i està vivint els seus millors dies i les seves millors hores des de fa temps. Se sent com una aristòcrata, o més ben dit, com una reina (o gairebé com una deessa) a Barcelona, la ciutat que la va acollir després del Mundial de Sud-àfrica. Quan la colombiana cantava aquell Waka-Waka a Johannesburg davant de desenes de milers de vuvuzeles mai no s'hauria imaginat que, anys després, estaria passant per una situació tan tragicòmica. Dos fills de per mig, un exnòvio com Piqué que l'ha deixat per una de 22 anys, i una mansió a Esplugues de Llobregat en la qual se sent atrapada. Vol pirar-se-les a Miami, però de moment segueix aquí. Ara utilitza el balcó de casa seva com si fos el mateix Palau de la Generalitat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Mentre a Sant Jaume es pot apreciar la pancarta de "Llibertat d'Expressió", Shakira fa el mateix en el seu particular balconet d'Esplugues. Un dia posa la bruixa negra mirant a casa dels seus exsogres, l'altre la posa a sobre d'una tarima perquè faci més por, i ara surt ella a saludar els seus fans amb una samarreta molt reivindicativa i amb dard a Gerard Piqué inclòs. Aquest nou suèter porta escrita part de la lletra de la seva última cançó amb Bizarrap. És molt feminista i molt apoderada: el missatge el firmaria la pròpia Irene Montero.

"Las mujeres ya no lloran, las mujeres facturan" és la nova frase amb què Shak resplendeix somrient al seu balcó d'Esplugues per saludar els seus fanàtics, els quals cada vegada són més i s'amunteguen a les portes de casa seva per passar gran part del dia. Ahir hi havia diverses desenes, arribant fins i tot al centenar, amb motiu de l'aniversari de Milan Piqué, el fill gran de Shakira i Gery, que complia 10 anys. Es van viure diverses situacions surrealistes, entre les quals la del tiktoker Dídac Ribot, que es va disfressar de Shakira per gravar un nou vídeo als seus propis morros. Va ser aplacat per la policia municipal. Adéu siau.

El tiktoker Dídac Ribot alacado per la policia Instagram Stories
El tiktoker Dídac Ribot aplacat per la policia Instagram Stories
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Didac Ribot (@didacribot)

El Youtuber Dídac Ribot Twitter Marc Leirado
El Youtuber Dídac Ribot Twitter Marc Leirado

Tonino gaudeix

Tonino, el germà de Shakira, no perd ocasió de divertir-se com mai de la situació. Ahir, en veure tant d'enrenou a baix de casa seva, va baixar a fotografiar i a gravar els enèrgics fans que s'havien desplaçat fins a Esplugues de Llobregat per cantar-li l'"aniversari feliç" al germà gran de Sasha Piqué. Mentrestant, Shakira, amb la dessuadora de "las mujeres ya no lloran, las mujeres facturan", sortia una vegada més al balcó a enviar petons i abraçades i a donar les gràcies als seus seguidors. A més, els donava un important anunci als i les xafarderes que hi havia a baix: "Com en una hora surto i ens fem una foto". Sí, Shakira anava a baixar a peu de carrer a fer-se una instantània amb tots ells. Ni plora ni s'entristeix: riu i factura. Shakira, comtessa de Barcelona i duquessa d'Esplugues... aviat reina de Miami?

Fans de Shakira El Programa de Ana Rosa
Fans de Shakira El Programa de Ana Rosa