Avui ho revelava Jordi Basté a 'El Món a RAC 1', però parlem amb l'altre co-autor de l'exclusiva de "La Bruixa Negra de Shakira". Marc Leirado, conegut periodista del cor per seguir el culebrot de Shakira i Piqué des del dia 1, diu que coneixia aquesta informació des de fa temps. De fet, el dia d'Any Nou ja ens va donar un avançament en exclusiva de la informació que avui s'ha revelat a RAC1, la bruixa negra construïda per Shakira que enfoca la casa dels pares de Piqué. Fortíssim...

Ara, tenim les imatges en primícia, publicades per GTRES i preses pel periodista rosa, que revelen l'estructura de la bruixa negra. Fa realment por, no és d'estranyar que la mare de Piqué, Montserrat Bernabéu, visqués atemorida. La imatge és diàfana i horrorosa a parts iguals:

Bruixa negra Shakira Piqué sogres   GTRES
Bruixa negra Shakira Piqué sogres GTRES

Presa la foto des de les afores de casa Piqué, aquesta bruixa estava col·locada així i d'aquesta manera amb tota la mala intenció del món. La cantant de Barranquilla volia causar un temor brutal als seus ex sogres, als quals els menciona en el seu últim tema amb Bizarrap. Leirado en dona més detalls, explicant la forma de la bruixa, molt desagradable, amb barba inclosa:

Un joc pels habitants de la casa

Aquesta bruixa, a més de fer por i convertir-se en un malson pels pares de Piqué, va ser protagonista d'un joc macabra entre els pares de Piqué i treballadors de casa Shakira. Montserrat Bernabéu, atemorida, va demanar-li si us plau a una de les treballadores que coneix de la seva veïna Shakira que girés la bruixa de posició, mirant a la casa. Aquesta treballadora feia cas, però Shakira, tornava al dia següent a sortir al balcó i a girar de nou la malvada bruixa negra. Molt molt maquiavèl·lic. "La mare de Piqué havia ordenat a un treballador de la casa que li donés la volta a la bruixa i quan Shakira es donava compte, la tornava a posar mirant a casa dels pares de Piqué", ens detalla en exclusiva Leirado.

La mare, amb por; la bruixa, molt lletja

La bruixa comprada i col·locada per Shakira mirant a casa dels pares de Piqué era tan tan lletja que va causar commoció a Montserrat Bernabéu. L'àvia de Sasha i Milan, estava cada dia molt inquieta i segur que li costava dormir quan la bruixa mirava cap a aquella direcció: "A la mare la inquietava molt, era una situació violenta per ella. Li donava mala vibració perquè era molt lletja". Dantesc.

Piqué, Shakira i Montserrat Bernabéu   EP
Piqué, Shakira i Montserrat Bernabéu EP

Què és una bruixa negra?: la superstició de Shakira

Molts i moltes us estareu preguntant què coi és una bruixa negra i quina funció té. Una web especialitzada en bruixeria ens dona la resposta: "La magia negra se usa para manipular el libre albedrío o manejar la voluntad de la persona. Este tipo de hechizo puede resultar peligroso pues la potestad de decidir sobre la propia vida se considera unas de las fuerzas más potentes de la naturaleza. Aunque los hechizos de amor la mayor parte de las veces no se consideran magia negra, en ocasiones son verdaderas interferencias sobre la libre voluntad de las personas. La nigromancia o necromancia es uno de los hechizos practicados por la magia negra y el más oscuro de todos. Es un rito para llamar a los muertos. Otro es el de la mala suerte, que es un hechizo para poner obstáculos en la vida de alguien. También existe el hechizo de la maldición, hechizos para provocar accidentes, para silenciar a un chismoso, etc". Tot plegat és molt tèrbol i només deixa una cosa clara: o ens prenen a tots per tontos o estan tocats del bolet.

Bruja Negra   cinconoticias
Bruixa Negra cinconoticias