Shakira és tan estrella que es pot permetre fer un viatge llampec BCN-Nova York de 4 nits a la ciutat dels gratacels acompanyada dels seus dos fills, Milan i Sasha, que com que estudien a l'Escola Nord-americana el viatge els deu convalidar assignatures. Els nens han presenciat l'actuació al show de Jimmy Fallon on Shakira canta i vomita contra Gerard Piqué. La cadena NBC va enfocar els menors quan la mare bramava allò de "Que no te sal- pique" a dos nens que tenen de cognom Piqué. Ja ningú no dubta que Milan de 10 anys i Sasha de 8 saben que la cançó és part de la teràpia de Shakira d'odi contra Piqué. Ella sabrà. A la banda inferior dreta els nens a un racó del plató:

Shakira milan Sasha NBC
Shakira amb Milan i Sasha cantant contra Piqué NBC

El drama és evident. Milan veient com la seva mare accepta durant l'entrevista a aquell plató que la cançó és una participació amb Bizarrap que li va suggerir el seu fill gran, el mateix Milan. I tot seguit explica que és un tema per canalitzar l'odi al seu exmarit infidel. ¿De debò algú creu que Milan recomana fer la cançó però no sap de què va la cançó? Milan sap que la mama odia el papa ("Tuve que aguantar mucha mierda") i tot un plató cantant a cor què vols contra Piqué i Clara. Tots a cor. I clar, després d'allò Shakira es va haver d'enfrontar a les seves contradiccions com a exparella ressentida i com a mare. I els nens li van deixar anar algun comentari perquè Shakira en sortir de la cadena NBC va córrer a una botiga de xocolatines M&M de Nova York i va acabar plorant. Unes fotos espectacularment diàfanes que han acabat a la redacció del Daily Mail britànic:

Shakira 1 Daily Mail
Shakira 1 Daily Mail
Shakira 2 Daily Mail
Shakira 2 Daily Mail
Shakira 3 Daily Mail
Shakira 3 Daily Mail
Shakira 4 Daily Mail
Shakira 4 Daily Mail

Shakira plora a llàgrima viva davant una senyora que l'atura. Pot ser una clienta, una empleada o una de les seves assistentes. L'article anglès només diu que "Shakira apareix molt emocionada a la botiga M&M de Nova York després de la seva actuació al Tonight Show de Jimmy Fallon. Semblava molt emocionada en una conversa". És important que l'escena fos posterior al difícil moment dels seus fills veient com la mare ensorra en directe per primer cop Piqué en públic per a tot el Planeta. Un mal tràngol, un trauma pels nens que ara Shakira s'ha d'empassar i ni la xocolata l'endolceix. Un pes feixuc com a mare. Plors lògics. Una cançó potent amb conseqüències. I després Shakira protesta perquè Milan surt un dia als vídeos de la King's League de Piqué. Només una cosa els uneix a tots, a Gerard Piqué, a Clara Chía, als pares de Piqué i a la colombiana: el desig que Shakira marxi ja a Miami. Si pot ser abans de l'1 d'abril millor. S'està fent llarg, i insuportable.

Shakira ensorrada: fotos de com serà la filla de Gerard Piqué i Clara Chía, preciosa

Davant de les càmeres, Shakira pletòrica. Fora de focus derrotada. Els seus fills li passen comptes i el seu ex, enamorat amb Clara i la premsa especulant com seria una preciosa filla de la parella:

Shakira, pobra nena rica.