Gerard Piqué i Clara Chía han hagut de suportar desenes de rumors però el més absurd és el que afirmava que ella estava embarassada. Les crítiques de la premsa rosa, sempre més favorable a Shakira per estrella, havien arribat fins i tot a atacar Clara per dur roba massa folgada, confortable en deien. I per alguns periodistes, especialment llatinoamericans, això era senyal que estava esperant un fill de Piqué. Una mica d'hora, fa tot just un any que van junts. Piqué ja en té dos però Shakira sempre va cantar que volia molts fills amb Piqué. Ja no en tindrà cap més i l'esperada nena. Shakira als 46 anys ja no es quedarà embarassada per tercer cop. En canvi Piqué podria plantejar-se una nova criatura, i més ara que els dos nens marxen a viure als EUA l'1 d'abril.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clara (@clarachia55)

Com seria una nena de Piqué i Clara? Ara que s'ha posat de moda que els diferents programes d'intel·ligència artificial a les apps de mòbil permeten saber com serà Clara Chía a l'edat de Shakira o com serà Piqué de gran, també permeten sumar el físic de Gerard Piqué i el de Clara per saber com seria una criatura barreja de tots dos. I les tres imatges de la nena són espectaculars. La bellesa de Piqué és clàssica, alt, apol·lini, ulls clars, masculí. La bellesa de clara també és clàssica, rossa d'ulls clars. De tots dos només podia sortir aquest prodigi de nena:

La nena és, serà guapíssima, amb aquells ulls grans del pare i els cabells de la mare. És qüestió de temps ja que la parella va com un coet i Piqué només té 36 anys. Clara, amb 23, ni s'ho planteja, de moment. Shakira ja té una nova inquietud, els seus fills tindran una germana. I quedi clar que no és una germanastra sinó una germana. Quan dos fills comparteixen pare o mare són germans. I la nena serà germana de Milan i Sasha. Per molt que Shakira es piqui.

Shakira Milan y Sasha aeropuerto Barcelona GTRES
Shakira Milan i Sasha aeroport Barcelona GTRES

Sasha i Milan són dues criatures que han crescut davant dels culers. El jugador i la cantant no tenen problema en mostrar la canalla sense pixelar, com fan els reis o Sergio Ramos. I així mostren al món que el gran, Milan Piqué, és igual a sa mare i el petit Sasha és una versió mini de l'estrella del Barça. El petit ha crescut. Sasha és el del mig:

sasha pique instagram

Sasha a Euskadi, Instagram

Sasha ha fet l'estirada, està altíssim i guapo fins a dir prou, un mini-Gerard. Al multimilionari Instagram de Shakira, de 70 milions de followers, hi apareix el no-tan-petit Sasha, descalç i en un entrenament de surf, entre dos amics. La colombiana escriu: "Sasha con sus amigos y profes Kai y Hans después de su primera lección de surf" i celebra el Dia Mundial dels Oceans. Semblen tres germans Piqué, rossos i guapos.  

pique milan sasha GTRES

Piqué i els seus fills, GTRES

El germà gran Milan és pastat a Shakira. Falta la nena.