La separació entre Shakira i Gerard Piqué ha generat una divisió a nivell mundial. D'una banda estan els qui defensen la cantant colombiana i arremeten quan poden contra l'exjugador del FC Barcelona, a qui acusen d'haver-li causat un mal terrible i no haver respectat a la seva exparella, els valors de la família ni als seus fills, Milan i Sasha. I es pot dir que aquests haters de Piqué són majoria.

Tanmateix, encara queden unes quantes persones que es posicionen a favor del català i en contra de l'artista colombiana. Aquests i aquestes que recorden sovint a la de Barranquilla que en el seu moment ella també va ser una Clara Chía que es va ficar al mig de la relació entre Piqué i Núria Tomás. I que també va enganyar al seu ex, Antonio de la Rúa, que per cert també s'ho va passar bastant malament quan Shakira el va deixar per un joveníssim Piqué.

Parla una exempleada de Shakira, i el cert és que no la deixa gens bé

Però per a haters de Shakira, Cristina Cárdenas. Qui és Cristina Cárdenas? Es tracta d'una de les coordinadores que va treballar en alguns dels vídeos musicals de Shakira. Gràcies a això pot presumir de conèixer-la bé en l'ambient de feina. I el cert és que no la té en gaire bona consideració. Al contrari.

Segons va revelar Cádenas en una entrevista fa un temps. Shakira és aquesta cap "dolenta" que ningú no vol tenir. I li va dedicar uns quants qualificatius molt explícits.

Shakira sesión 53
Shakira

"Ningú no vol treballar amb Shakira"

"A Shakira no se li pot mirar als ulls, no li pots fer fotos, no li pots parlar, no et pots dirigir a ella, està prohibit. Ella és manaire!", començava Cristina, afegint que Shakira sempre va tenir molts aires de diva i va ser bastant envejosa. "I si hi ha alguna dona que destaca més que ella, la fa fora del rodatge. Per això és impossible treballar al seu costat, no vol anar ningú a rodar amb ella. La figuració es mor del fàstic i l'equip es desespera", confessava.

D'altra banda, va assenyalar que el nivell d'exigència de la cantant mai no permetia respectar els temps de rodatge. Una cosa que generava molt malestar entre els treballadors: "Un espot de Shakira, que podria durar quatre hores per les preses, acaba durant unes 17 hores″. I compte amb dir alguna cosa, doncs la sud-americana no tenia problemes en expulsar de l'enregistrament a qui fos i en qualsevol moment: "Tu no, tu fora, així assenyalant amb el dit".

Shakira mai no s'ha pronunciat respecte a aquestes declaracions. Però tenint en compte que, com hem vist, la cantant no és de les que es queda de braços plegats i no té problemes en respondre a qui sigui, podríem pensar allò de qui calla, atorga. Que vagi amb compte Cristina Cárdenas, no sigui el cas que a Shakira li doni per dedicar-li una cançó...