La separació entre Shakira i Gerard Piqué continua donant molt de què parlar. La cantant i l'exfutbolista continuen protagonitzant titulars en els programes del cor i a les revistes de paper cuixé. I no només ells. L'últim tema musical publicat per Shakira al costat de Bizarrap ha posat Clara Chía i la mare de Piqué, Montserrat Bernabéu, a la picota.

Una sogra que coneixeria alguns secrets de la colombiana que no havien sortit a la llum. Segons unes declaracions publicades per la revista Lecturas, Shakira hauria passat etapes de depressió en sentir que no se la tractava com l'estrella internacional que era.

Montserrat sempre es va abocar amb Shakira a les seves discussions amb Piqué

La revista de pape cuché recull les declaracions d'una font propera a la mare de Gerard Piqué en les quals revela que, malgrat que es diu que la relació entre nora i sogra no va ser gens bona, Montserrat sempre va intentar que Shakira se sentís una més. Però va ser aquest tracte cap a Shakira com si fos una persona normal el que el va fer caure en depressió.

Shakira en un esdeveniment
Shakira

"Montserrat ha estat sempre una persona molt inclusiva i des que Shakira va arribar a Barcelona es va ocupar que s'integrés i se sentís com una més de la família", apunta l'esmentada font a la revista.

Que la tractessin com una més, sumat a les seves discussions amb Piqué, va portar Shakira a alguns episodis depressius

Així mateix, aquesta font assegura que Montserrat sempre es va posar al costat de Shakira quan aquesta discutia amb Piqué i aquest abandonava la casa que compartien. Era el seu mocador. L'espatlla a la qual plorar.

Uns episodis en els quals Shakira se sentia empetitida, el que se sumava al seu malestar amb Piqué i la va portar a passar algunes etapes depressives. "Shakira es posava molt malament i a això se sumava que el seu ritme de feina havia canviat. Piqué viatjava molt i ella passava desapercebuda, ja no la tractaven com una estrella. Va passar diversos períodes depressius i Montserrat sempre va estar al seu costat. Va lluitar perquè arribés la reconciliació fins que el seu fill li va dir que era impossible", recull Lecturas.

Ara Shakira, despres de fer trontollar el món amb les seves darreres cançons, torna a sentir-se empoderada i l'estrella que sentia que havia deixat de ser després dels darrers anys de relació amb Piqué.