El capità del Reial Madrid és molt més que un futbolista. És un personatge més del 'colorín' espanyol. Sí, és una superestrella esportiva i un orador surrealista, però a Sergio Ramos també li agrada cridar l'atenció i que l'admirin. El seu casament faraònic amb Pilar Rubio és una bona mostra d'aquesta afició faradulera del de Camas. I és clar, fa bo aquell lema de "para lucir hay que sufrir". Bé, el concepte de patiment és molt relatiu. Perquè no sembla que injectar-se bòtox i àcid hialurònic sigui una mena de tortura del segle XXI. Però vaja, que Ramos és usuari habitual de clíniques d'estètica, com han destapat a la premsa espanyola. És el secret del 4 blanc per lluitar contra el pas del temps. Almenys, per fora. 

Sergio Ramos operat @sergioramos

Sergio Ramos operat @sergioramos

Sergio Ramos 2007 Europa Press

Sergio Ramos 2007 Europa Press

Ramos apareix a la informació esportiva des de 2004, quan militava en el Sevilla. Un any després, Florentino el fitxava per al Madrid. Al llarg d'aquests 15 anys al Bernabeú, el defensa ha passat per tota mena de situacions: triomfs, desfetes, polèmiques, episodis absurds i portades de premsa del cor. Si fem la vista enrere, però, hi ha un detall sorprenent: cada any que passa està millor físicament, i no només parlem de forma física. No, ens referim a la seva cara. I pel que expliquen a Look, en Sergio ha passat per les mans dels cirurgians estètics tantes vegades com pel fisioterapeuta. Sí, es va trencar el nas i el van operar. Aquesta no compta. Les que sí compten són d'altras: "Septoplastia, corrección de mandíbula, dentadura o relleno en el contorno de los ojos". Una cara nova que ara, amb 34 anys, completa amb injeccions de toxina botulínica i àcid hialurònic, per no perdre finor i, sobretot, estar a l'altura de la seva dona, guapa oficial d'Ejjjjpanya.

Sergio Ramos jove @sergioramos

Sergio Ramos nas trencat @sergioramos

@sergioramos

Sergio Ramos operació nas 2007 GTRES

Sergio Ramos operació nas 2007 GTRES

Sergio Ramos ganyota @sergioramos

Sergio Ramos Pilar Rubio @sergioramos

Sergio Ramos Pilar Rubio @sergioramos

Sergio Ramos @sergioramos

@sergioramos

Ramos és avui més jove que quan va arribar al Madrid i a la selecció espanyola. Veurem on acaba la seva obsessió estètica. Un sap com i quan comença. Però com s'acaba és un misteri. O una pel·lícula de terror. ​

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat