Hi ha comentaris i comentaris, i després el que el jove presentador de Teve.cat de 23 anys, Sergi Álex, a través de les seves xarxes, ha llançat contra el programa de TV3, Mood Z, estrenat recentment i dirigit a una audiència de la seva edat. Un espai, Mood Z, que es difon a través de les xarxes i plataformes socials, i que serveix, segons consta a la pàgina web de TV3, per generar "contingut d'interès" per als més joves.

Sergi Álex, Teve.cat

Sergi Álex, Teve.cat

Un contingut que no interessa a Sergi Álex. "Això de Mood Z ho segueix algú?", escriu el jove presentador del programa Opina Youth de Teve.cat, en el seu compte de Twitter. Un brutal atac amb el que deixa clar que el nou espai de TV3 no li genera cap tipus de simpatia. "No sé si el segueix algú, el que sé és que el paguem tots. I segurament ens costa una pasta", li diu un seguidor seu. Un altre li comenta: "Segurament els pares dels que ho fan i poc més".

Un atac amb el que s'obre una guerra entre cadenes catalanes. D'una banda Teve.cat, privada i que va començar a operar el 27 d'abril del 2020 en plena pandèmia pel coronavirus, i d'altra banda TV3, pública i en funcionament des del setembre del 1983. Qui guanyarà? L'audiència té l'última paraula i Sergi Álex té clar que Mood Z no interessa a la gent de la seva edat. Són més els joves d'Opina Youth?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat