El presentador català Sergi Àlex, a qui podem veure al capdavant del programa de debat Opina Youth a teve.cat, ha estat, aquesta vegada, qui ha opinat. I vaja si ho ha fet. Més que una opinió, és una advertència demolidora, un aviso a navegantes a algú que s'ha passat de frenada i ha volgut aprofitar-se de la imatge d'Àlex.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Radicalment plurals!

A post shared by SA PRESS - Sergi Àlex (@sergialex22) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La paciencia es amarga, pero el fruto es dulce...

A post shared by SA PRESS - Sergi Àlex (@sergialex22) on

 El presentador català és un dels valors a l'alça de la televisió, i mica en mica s'està fent un forat en aquest món. I potser algun espavilat ha volgut treure rèdit de la imatge que projecta Àlex, i directament, del seu físic. Perquè una foto seva prenent el sol ha aparegut com per art de màgia a la app de contacte entre homosexuals coneguda com Grindr. Algú s'ha fet passar per ell i ha penjat una imatge d'Àlex per aconseguir algun match per part d'altres usuaris de l'app. Deixant de banda com d'inútil sembla posar una foto d'algú que no ets (tenint en compte que després, veuran la diferència en persona en la cita), estem davant d'una usurpació, una intromissió en tota regla, que Àlex no pensa passar per alt:

Tot el suport del món a Àlex en la recerca del farsant que s'ha passat de llest. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat