Sandra Sabatés és a punt de fer 42 anys i viu l'èxit del programa El intermedio, un dels més veterans de la TV. Va substituir Beatriz Montáñez, que ara viu sola a la muntanya, com a parella d'El Gran Wyoming. Ha guanyat un Premi Ondas gràcies al seu paper, limitat però efectiu. Com el pallasso seriós que fa brillar el clown. Pel que fa a la seva vida privada és de les periodistes més poc accessibles. Mare del seu únic fill Koldo, ex de l'actor català David Janer, prota de la sèrie Águila roja, ara està casada amb Daniel, aquest atractiu canós:

sandra sabates y daniel Instagram

Daniel i Sandra Sabatés el dia del casament, Instagram

La catalana és nascuda a Granollers i aquest cap de setmana ha tornat a casa a veure la família i els amics. El seu instagram és ple de bons records i un dels millors són les teulades de la capital del Vallés Oriental, on va viure. Penja una foto de tornada a Catalunya amb els hàstags nostrats i escrits en català: #Bondia, #Feliç, #ElsTerratsDeLaCiutat i #Granollers.

sandra sabatesa a granollers IG

Sandra Sabatés a Instagram

Sabatés no sempre accessible. Va rebutjar una oferta de TV3 per presentar un programa que va acabar fent Bibiana Ballbé, Això no és un trio. Va rebutjar també concedir una entrevista a La Vanguardia per temor a ser preguntada pel procés. Li ha anat bé a la TV sense saber-se gaire del que pensa en determinats temes polèmics. EN Blau va descobrir que a casa seva a Madrid, el dia de les eleccions, va votar, no se sap qui, però a la porta hi tenia un rètol en català: "Com a casa a cap lloc".

Perfil de Instagram de Sandra Sabatés

Sabatés a Madrid, Instagram

Premi Ondas, autora de llibres, casada, un fill i telegènica. Una catalana que triomfa, i que torna a casa pel maig. Tan catalana que escriu en català i que adora la discreció catalaneta dels VIPS nostrats. Hàstag Granollers.