4 de maig del 2021. Dia d'eleccions a la Comunitat de Madrid. Molts són els famosos que s'estan fotografiant a les xarxes socials, abans, durant o després de votar. Una de les que no ha dubtat a fer-ho ha estat la presentadora catalana de La Sexta, Sandra Sabatés. La periodista nascuda a Granollers, Barcelona, ha compartit en el seu compte d'Instagram un retrat a la porta de la seva casa de Madrid, abans de dirigir-se a dipositar el seu vot. Una captura amb la que volent, o sense voler, ha deixat al descobert el missatge en català que penja a la porta de casa seva. Quin és?

Perfil d'Instagram de Sandra Sabatés

Perfil d'Instagram de Sandra Sabatés

Lluint una jaqueta marró, una brusa blava, pantalons texans, el cabell solt i la millor de les seves cares. D'aquesta guisa s'ha fotografiat la companya de Wyoming en un dia tan especial per als que resideixen a Madrid. "Eleccions a l'assemblea de Madrid 2021", es pot llegir al sobre color salmó que la presentadora subjecta amb la seva mà dreta. La foto de Sandra Sabatés de la que parlem és aquesta:

Perfil d'Instagram de Sandra Sabatés

Perfil d'Instagram de Sandra Sabatés

Una captura, presa a l'entrada del seu habitatge, que deixa al descobert el preciós missatge en català que penja de la porta d'entrada de la seva casa a Madrid. Sandra Sabatés està molt unida a la seva terra i es sent molt orgullosa de les seves arrels. Res com unes paraules escrites en la seva llengua materna per sentir-se més a prop de la seva Catalunya natal. A continuació:

Perfil d'Instagram de Sandra Sabatés

Perfil d'Instagram de Sandra Sabatés

"Com a casa a cap lloc", es pot llegir a la placa rodona de color blanc situada just sota de l'espiell. Una placa decorada amb la imatge d'una casa, un arbre i unes flors. Sandra Sabatés ambaixadora de la llengua catalana a Madrid. Preciós detall.