Plou sobre mullat en el món de la música. El confinament està arruïnant molts sectors i un dels més damnificats és el dels artistes. Tota la supervivència del gremi es basa en les actuacions en directe. I no es poden fer concerts. Amb la ferida oberta algú hi ha abocat sal. No la Conselleria de Cultura sinó la TV pública. El nou programa dels diumenges a la nit a TV3 és La Comunitat de Bibiana Ballbé. Convida músics a actuar-hi però no els paga ni un euro. Un Sindicat ha explotat:

bibiana ballbé la comunitat TV3

Bibiana Ballbé escolta atentament, TV3

Els artistes rebenten: "Amb el que ja tenim a cultura, només ens faltava la Bibiana Ballbe i la seva gent de la productora The creative demanant feina gratis a canvi de promoció". I publiquen a twitter mails que envia el programa als músics i creadors demanant que col·laborin però sense cobrar: "Si vols sortir al programa de TV3 farem menció directa amb nom i cognom de l'artista". Una de les creadores més hostils amb la proposta és la coreògrafa Tuixén Benet, que de TV en sap. És filla de Tatxo Benet. No s'ha tallat un pèl: "Em van demanar una peça i la van llençar a la paperera amb indiferència total a mi i la meva feina":

Altres artistes com Miqui Puig li donen suport:

bibiana talent TV3

Bibiana Ballbé promociona Talent, TV3

El programa La Comunitat ha fet dos programes amb una audiència creixent: 4,8% i 9,1%. Una columna crítica en un diari ha destrossat Bibiana Ballbé. Els dos programes emesos tenen títols perquè TV3 i Ballbé reflexionin: Talent i Amor. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat