En plena onada LGTB al govern d'Espanya, amb Fernando Grande-Marlaska casat amb el seu marit Màxim Huerta, una excompanya de cadena de Huerta acaba de reconèixer que també voldria casar-se amb la seva parella del mateix sexe. Sandra Barneda visibilitza millor que ningú el lesbianisme a Espanya. És guapa, llesta, té èxit i una parella estable. Nagore Robles comparteix amb la catalana platós, al debat de Supervivientes, llit i xarxes socials, però no matrimoni.

 
 

A post shared by Sandra Barneda (@sandrabarneda) on

Ara Barneda ha aprofitat la setmana de ministre de cultura LGTB per reivindicar-se en una entrevista a El Español: "Si hay boda os enterareis. A mí me gustaría, pero ella también tendría que querer. Si nos casáramos sentaríamos un precedente porque es mucho tiempo de lucha interna y externa". Sobre la possibilitat de tenir fills, no ho té clar: "Ahora tenemos un perro y un gato". De fet, es queixa que a molts llocs no la deixen entrar amb les seves mascotes

 

A post shared by Sandra Barneda (@sandrabarneda) on

 

A post shared by Sandra Barneda (@sandrabarneda) on

Sobre si té enveja que de ministre de Cultura Sánchez triï Màxim Huerta i no a ella: "Él siempre ha sido muy crítico con la falta de apoyo de la cultura en este país. Sé que ha recibido muchas críticas pero son injustas. Ayer estaba en Zaragoza, así que le dije que le iba a poner una vela en la Pilarica". A Telecinco encara netegen la imatge del seu expresentador i exconsursant de Pasapalabra, amb Berneda.

 

A post shared by Sandra Barneda (@sandrabarneda) on

No hi ha res més fotut que quan li demanis matrimoni a la teva parella, en lloc d'una resposta et recordi el nom d'un concurs: "Pasapalabra".