Només resta una setmana per l’estrena d’unes de les apostes més llamineres de Telecinco. Supervivientes engega el dijous 15 de març una nova edició amb Jorge Javier Vázquez, Sandra Barneda i Lara Álvarez al capdavant de nou. I en aquest context, els tres han començat ja a fer-ne promoció per generar expectació i aconseguir una bona audiència.

Després del fiasco del Gran Hermano d’enguany, necessiten que el reality faci uns bons números. I per tal d’aconseguir-ho, tot apunta que aquesta nova entrega deixarà moments molt comentats.

Alguns concursants ja estan confirmats, i no poden ser més mediàtics: María Lapiedra, Raquel Mosquera, Mayte Zaldívar... Noms lligats a Sálvame que hauran de conviure amb el tarotista Maestro Joao o ex gran hermanos com la polèmica Sofía Suescun o el model català Sergio Carvajal.

Tot amb una promoció que treu Jorge Javier sense samarreta i visiblement més prim.

Ara bé, avui totes les mirades estan fixades en Sandra Barneda. La periodista serà la presentadora dels debats de diumenge, estant al capdavant d’un programa en el qual la seva parella, Nagore Robles, fa de col·laboradora. L’any passat això ja va provocar que molts estiguessin pendents de com es comportaven públicament, buscant un gest de complicitat i desitjant una discussió per parts iguals.

Vanitatis ha parlat amb ella i li ha preguntat, precisament, per com porta treballar juntes: “Per mi és un plaer tenir-la en el debat. És una col·laboradora veterana que sap molt bé fer la seva feina i diferenciar què és personal i què és professional. Crec que els seus comentaris els portaré millor aquest any perquè la relació ja està més consolidada. Tot i això, passo una mica de vergonya. Nagore sempre em deixarà amb la boca oberta perquè en això sempre és més ràpida que jo”.

Barneda i Nagore  gtres

GTRES

Aquest últim mes s’han convertit en protagonistes de la premsa del cor des que Nagore li demanés matrimoni en un vídeo de Youtube. Barneda va explicar ràpidament que no es tractava d’una petició de mà formal i que la boda no estava tan a prop com semblava, però ara sembla que ha canviat una mica d’idea.

Mira el moment al minut 5:30 / Youtube

 “No sé si respondré la seva pregunta en directe... a Supervivientes tot pot passar...”, ha dit ara Barneda. Insinuant potser que es comprometran a plató?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat