Sandra Barneda i Nagore formen una mediàtica parella que en el seu primer any han fet tot el possible per no publicar cap fotografia juntes. Fins a la setmana passada. Han estat molts els tendres missatges que han compartit, i s’han demostrat una gran estima.

El que no han pogut evitar és mostrar-se ben unides a les gales de Gran Hermano, on Barneda presenta i Nagore fa de col·laboradora. Perquè per molt que intentin no barrejar la vida privada amb la personal, cada gest és analitzat al detall.

A l’Última hora de dimarts van viure un moment que està sent molt comentat, protagonitzant una discussió. Tot començava amb Nagore criticant les ganes de gresca de Carlos Lozano: “Alyson ha estat guanyadora de GH VIP 5 i no necessita a Carlos ni els seus consells de merda. Ell l’única cosa que intenta és calar foc a la casa. Vés amb la benzina a casa i encén-la”, cridava.

Nagore Robles  gran hermano

Davant la seva violenta intervenció, Barneda va cridar l’atenció a la seva parella: “Nagore Robles, que Carlos Lozano és un gran presentador...”. Però ella seguia: “Sí, i què?", li va etzibar. “De veritat, quan surti de la casa te les hauràs de veure amb ell”, l’avisava Barneda abans que Nagore assegurés que li era absolutament igual.

Sandra Barneda  gran hermano

La tensió era evident, i l’enuig de Nagore encara més. Totes les mirades es van fixar en elles: dues dones amb caràcter i una professió massa mediàtica. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat