El programa d'Emma García a Telecinco, Viva la vida, el torna a presentar Sandra Barneda pel positiu de COVID de la basca. Barneda té fama d'esquerpa entre els companys ("Se cree superior"). Ha tret el seu geni quan Torito li ha ensenyat "La primera vegada" de diferents famosos a Telecinco. Quan li ha tocat a Barneda, el programa l'ha espifiat ensenyant una altra persona que no era ella. La catalana feia de figurant a la sèrie juvenit Al salir de clase però el programa mostra una altra actriu: 

sandra barneda primera vegada Telecinco

Barneda mira una sèrie de fa 20 anys, Telecinco

Sandra Barneda volia ser famosa i feia càstings de figurant a sèries com Compañeros, Javier ya no vive solo o Al salir de clase, fa 20 anys. Però el programa ensenya una altra actriu que se li assembla molt. Les confon: "Esta no soy yo. No tiene mi boca ni mi nariz,es más bajita. Es una actriz conocida: Beatriz Santana. Torito, fuera de este plató". Gran pífia del programa. L'actriu és filla de Manolo Santana i ara té 55 anys. Vegin la seva similitud:

beatriz santana GTRES

Beatriz Santana, GTRES

sandra barneda beatriz santana Telecinco

sandra barneda   mediaset

Sandra Barneda indignada amb la pífia de (Arxiu: Telecinco)

No sembla un error. O el programa té guionistes molt dolents o és una venjança perquè la Barneda li ha fotut el lloc a Emma García, i és insuportable. Ha sortit per la porta del darrere de tres productores de la casa: La Fábrica de la Tele, Zeppelin i Cuarzo com va publicar EN Blau. A Viva la vida la boicotegen.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat