La revista del cor més ben connectada amb Telecinco és Lecturas: té en nòmina molts dels seus col·laboradors (Jorge Javier Vázquez, Mila Ximénez) i publica les exclusives dels seus personatges. Amb bones fonts a Mediaset ha sentenciat una estrella de la cadena: la catalana Sandra Barneda. El que fins ara era un rumor entre productores de TV és ja una realitat, no té programa perquè és molt díficil treballar amb ella: "Sandra es perfeccionista al límite, el ambiente de trabajo era complicado porque la presentadora no permitía ningún error. Vehemente, pedía máxima concentración, en su anhelo por llegar a la excelencia llegó a levantar la voz a su director. Para parte del equipo era difícil, algunos abandonaron el programa". Barneda no dirigeix els programes però pateix d'estrellitis. I s'ha estrellat.

Barneda fa propaganda de l'últim recurs per curar la pantallitis (síndrome d'abstinència causat per deixar de sortir en antena): crear-se un canal propi de Youtube. Una última bala a la desesperada i inèdita entre les estrelles de la TV amb contracte en vigor. Lecturas sosté que la catalana té contracte fins 2020 amb Mediaset. Com ha arribat fins aquí? Ni amb Jorge Javier apartat per un ictus té lloc a GH Dúo: Jordi González presenta les 3 edicions setmanals del reality: dimecres, dijous i diumenge. Res per Barneda. Els tres últims nous projectes de Mediaset els han donat a altres presentadores: Ya es mediodía a la novella Sonsoles Ónega, Cuatro al dia a Carme Chaparro iun nou programa per estrenar a Mónica Naranjo. Sandra Barneda s'enfila per les parets de casa seva.

sandra barneda llengua GTRES

GTRES

Lecturas, en un informe molt extens i sense signar, afirma que la catalana "ho està portant molt malament" i que va tenir "un gran disgust" quan va quedar-se sense res en acabar El debate de GH VIP perquè confiava en fer El debate de GH Dúo que li ha arrabassat Jordi González. La revista ha parlat amb 3 productores que ja no volen treballar amb Barneda: 1) La Fábrica de la Tele, amb qui va fer Hable con ellas. Les companyes han parlat malament de la barcelonina "Daba consejos constantes, algunas pensaban que se creía superior". També va topar amb el director, el català David Valldeperas. 2) Cuarzo, amb qui va presentar El programa de AR a l'estiu i va partir peres amb Ana Rosa perquè va voler fer el llit a Joaquín Prat "Sandra planteó la posibilidad de presentar el programa sin Joaquín Prat, idea que no fue bien recibida por el equipo". 3) Zeppelin, amb qui va fer El debate de GH: "parte del equipo quisieron abandonar el programa, prefiriendo trabajar en ‘Fama a bailar’, un formato más relajado de la misma productora". Abans al canal #0 que suportar Barneda.

sandra barneda   mediaset

Telecinco

Segons ha pogut confirmar En Blau, alguns excompanys que hi han treballat opinen que sota l'excusa de ser "perfeccionista" és "insuportable" a la feina. A Catalunya va fracassar amb Trencadís, un magazine a 8tv que va ensorrar-se d'audiència i on els nervis afloraven dia sí i dia també amb audiències per sota del 3%. Barneda no viu bé les crítiques. Com quan En Blau va publicar Sandra Barneda saca provecho de la presunta violación y vuelve a GH. L'any 2017 GH s'ensorrava quan una concursant va ser presumptament violada dins la casa i el programa va treure'n profit. Una actitud lamentable de la cadena que Barneda no va saber com portar.  Ara podrà explicar-ho millor sense la cotilla ni els milions de Mediaset. A Youtube: Barneda TV.