La vida de Samantha Gilabert a Operación Triunfo no està sent gens senzilla. La jove d'Alacant va patir de valent després de la valoració negativa de Portu, un membre del jurat del talent show que la va nominar perquè, segons explicava, li falta "garra, intensidad y cantar mejor". Paraules molt dures i desafortunades, que van provocar una tempesta contra el seu autor, que va haver de rectificar públicament. Samantha s'esforça com la que més, havent de superar la seva discapacitat auditiva, i entusiasma el públic amb la seva veu. Un entusiasme que fins i tot supera campanyes polítiques contra ella: és una pecadora, segons mitjans espanyolistes, per tenir idees polítiques gens estimades a Espanya, i han furgat al seu passat per posar-li la creu de 'indepe' i pancatalanista. Afortunadament, la croada no li ha arribat, estalviant-se una muntanya de porqueria que res té a veure amb la seva qualitat artística. Però la jove té més tribulacions a Terrassa. Aquestes, molt més personals, íntimes, amoroses. Sembla que Samantha s'ha enamorat i no la corresponen

Samantha Flavio 2 OT RTVE.es

Samantha Flavio OT RTVE.es

Gilabert s'ha enganxat amb Flavio, el murcià doble d'Àngel Llàcer, que ha passat del romanç a la indiferència en poques setmanes. Més que indiferència, sembla que el noi té diversos fronts oberts, i ha aparcat l'idil·li amb la protagonista d'aquesta història. Per a més inri, tots dos cantaran junts en la gal·la de diumenge. Passen moltes hores d'assaigs, colze a colze. I la resposta de Flavio no està sent l'esperada per Samantha, que s'ha buidat amb els seus companys d'aventura musical i televisiva. No entén què li passa pel cap, i està trista. Fins i tot ha plorat, expressant el seu neguit amb una frase lapidària: "No me abraces y me huelas cada mañana que vienes a mi cama". Impossible no empatitzar amb ella, que demostra tenir el cor a mil per hora quan comparteix un instant amb Flavio. "Y volverás. Y yo estaré".

samantha ot TVE

RTVE.es

Samantha Flavio 3 OT RTVE.es

Samantha Flavio RTVE.es

La xarxa i els seus companys li aconsellen que passi d'ell, que no la mereix. "Pues no estés", li recomanen. És fàcil de dir-ho, però complicat d'executar. Esperem que pugui superar aviat el desengany, i que segueixi enlluernant a dalt de l'escenari. S'ho mereix.