​Arran de l'entrevista que ha concedit a Jordi Évole a La Sexta, el cantant Miguel Bosé està en boca de tothom. Especialment per la seva dràstica postura sobre la pandèmia del coronavirus, negant tot el que està passant i desmentint públicament els efectes de les vacunes. Un negacionisme que li està valent una infinitat de crítiques, malgrat que ell ha manifestat en més d'una ocasió que no es molesta a llegir el que els altres diuen. Una actitud, altiva, de la que Samanta Villar ha parlat públicament. Ho ha fet a Sálvame per recordar un duríssim episodi del passat que va viure amb el cantant i que mai abans s'havia atrevit a explicar.

Samanta Villar, Telecinco

Samanta Villar, Telecinco

Samanta Villar, Telecinco

Samanta Villar, Telecinco

El febrer del 2011 la periodista catalana Samanta Villar va entrevistar Miguel Bosé en el programa que en aquell temps presentava a Mediaset, Conexión Samanta. Uns dies d'enregistrament amb l'artista dels quals la presentadora no guarda bon record. Tot el contrari. Doncs Bosé, en més d'una ocasió, la va fer sentir molt incòmoda i als membres del seu equip també. "Té un caràcter molt fort i no és fàcil de tractar. El rodatge es va allargar molts mesos i vam haver d'adaptar-nos a la seva agenda. En el seu cas va ser tot bastant extrem i va resultar incòmode", va explicar Villar, parlant sobre les exigències i aires de grandesa del cantant. Algunes fotos de l'entrevista de Bosé amb la periodista catalana:

Miguel Bosé, Telecinco

Miguel Bosé, Telecinco

Miguel Bosé, Telecinco

Miguel Bosé, Telecinco

Miguel Bosé, Telecinco

Miguel Bosé, Telecinco

"Peca de deliris de grandesa", va afegir Samanta Villar preguntada per com és Miguel Bosé en la intimitat. Doncs molts són els que es pregunten si l'artista és realment tal com es mostra davant de les càmeres, o tot es deu a un paper que té molt interioritzat. Tot i que la bomba encara estava per explotar. Villar, preguntada pel comportament de Bosé durant els mesos que es va allargar l'enregistrament de l'entrevista, va dir: "Els he vist millors tractant a l'equip". Tot seguit, va afegir: "Hi va haver un moment on Miguel li va dir a una persona de l'equip si tenia dues neurones. Ens vam quedar tots gelats. Al final el que has de fer és la teva feina i tirar milles". Valenta Samanta Villar jugant al Mask Singer amb Miguel Bosé. Li treu la careta i descobreix la cara que fins ara amagava.