De la Samanta Villar ja ho hem vist tot. O almenys això és el que pensàvem fins ara. A la popular presentadora catalana de televisió l’hem vist fumant porros a ‘21 días’, per exemple; o introduint-se a la indústria del porno per fer de directora. Fins i tot vam ser testimonis del dia que va preparar el seu propi funeral! Però a l’episodi d’ahir a la nit de La vida con Samanta, el programa que presenta al canal Cuatro, la periodista va creuar la darrera meta que li quedava: exhibir-se despullada al centre de Barcelona.

21 dias fumando porros samanta villar

Mediaset

La presentadora va conèixer la Chaoko, una influencer que es vesteix de gòtica i que centra l’atenció de totes les mirades quan va pel carrer. I el més important: no li importa el que diran. Sense pensar en la opinió dels altres és més fàcil fer el que un voldria. Així que la Samanta la va prendre ahir com a exemple i va decidir mostrar-se despullada en públic, sense tenir en compte el que pensessin els altres. Això sí, amb la tècnica del body painting.

chaoko samanta villar

Mediaset

La periodista es va pintar el cos sencer de colors i es va plantar a La Rambla de Barcelona disposada a tot. I efectivament, en un tres i no res, la Samanta Villar es va desfer de la jaqueta. A sota no hi duia res, i va començar a recórrer el centre de la ciutat fent topless, amb els pits en l’aire i rient: “¡En la vida creia yo que caminaría en bolas por La Rambla!”.

samanta villar body painting topless

samanta villar body painting topless 3

samanta villar body painting topless 4

samanta villar body painting topless 5

Mediaset

Pel que fa l’audiència, si Samanta Villar volia despullar-se per atrapar els espectadors, sembla que no va tenir l’efecte que buscava: a Catalunya, la presentadora va fer un 3,5% de share, lluny del 40% dels catalans que van preferir veure el ridícul de Rivera al segon debat electoral.